«Πάρτι» στο Twitter μετά το επεισόδιο Κλοπ-Σαλάχ: «Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει θα έφτιαχνες ταξίδια με Δούση και Μπλέτσα!»

Κλοπ-Σαλάχ: Έγινε χαμός και η Λίβερπουλ είναι άνω-κάτω μετά το οδυνηρό 2-2 με τη Γουέστ Χαμ για την 35η αγωνιστική της Premier League. «Πάρτι» στο ελληνικό Twitter  με το επεισόδιο ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό που… έστειλε και τους δύο στο σπίτι τους!

Το τελευταίο διάστημα οι κόκκινοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να δώσουν το πρωτάθλημα σε μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Άρσεναλ, με τελευταία «γκέλα» την οδυνηρή

ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ.

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 από το οποίο έχανε στο 43′ σε 1-2 στο 65′ τελικά υποχρεώθηκε στο τελικό 2-2, δεχόμενη γκολ στο 77′. Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά εκμηδενίζει τις έτσι κι αλλιώς περιορισμένες ελπίδες που είχε για κατάκτηση του τίτλου, καθώς προηγήθηκαν κι άλλες γκέλες.

Οπως καταλαβαίνεται το ελληνικό Twitter πήρε φωτιά με άλλους να παίρνουν το μέρος του Σαλάχ και άλλους του Κλοπ, ενώ δεν ήταν λίγοι που θεωρούν οτι αμφότεροι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους στους κόκκινους και πρέπει να αποχωρήσουν.

Βεβαίως θυμίζουμε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι στο φινάλε της σεζόν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Κλοπ-Σαλάχ: Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

#OlympiacosFC

Ο Σαλάχ εντωμεταξυ πετάει σποντες για τον Κλοπ

.
Βρε μαλακα
Αν δεν ήταν ο Γιούργκεν να σε μαζέψει
..
Μαζί με τον Δούση θα έφτιαχνες ταξίδια
Και με τον Μπλέτσα
.
Κάθε χρόνο και Άλλη ομάδα είχες

— nikos_g7 (@g7_nikos71753) April 27, 2024

Μήπως να φεύγει και ο Σαλαχ το καλοκαίρι λέω εγώ;; Είναι σοβαρές τέτοιες συμπεριφορές;; Φιλε Σαλάχ τον τελευταίο καιρό παίζεις άθλια, χάσαμε πρωτάθλημα κ Ευρώπη, ο Κλοπ μετά από τόσα χρόνια φεύγει και δημιουργείς τέτοιο κλίμα;; Είμαστε σοβαροί

— ExtremeStav (@ExtremeStav) April 27, 2024

Δεν έχει νόημα ούτε να βλέπουμε πλέον.Βρίσιμο Σαλάχ στον Κλοπ στην αλλαγή επίσης,ξεφεύγει το πράγμα δυστυχώς.

— Corrado Soprano 3 (@3_soprano) April 27, 2024

Διαφωνώ ρε συ αλλά οκ..

Αν είναι εύκολο κάποια στιγμή να αποχωρήσει ο Σαλαχ είναι φέτος αλλιώς θα σου την κάνει ελεύθερος το 25(δύσκολα θα ανανεώσει)..

Ή τώρα η ποτέ είμαι φάση στα μάτια μου δεν ξέρω γτ..

Ισως φταίει και το “rebuild”

— Eyagg (@Eyagg13_) April 27, 2024

Αν χάσεις Κλοπ και Σαλαχ το ίδιο καλοκαίρι είναι αυτοκτονία. Ανανέωση πρέπει να υπάρξει αλλά στην επίθεση υπάρχουν άλλοι να φύγουν πολύ πριν τον Μο

Nick (@paofcnickk) April 27, 2024

Παιδιά, δεν έγινε κατι που η Λίβερπουλ δεν πέτυχε ούτε ελέφαντα στα τρία μέτρα εφετο.

Ο ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟΣ Κλοπ λεει πετυχημενες ατάκες στις συνεντεύξεις τύπου!! Ο μπαγασακος.

— w0nd3rchi1d (@w0nd3rchi1d) April 27, 2024

Προσπαθεί ο Κλοπ να κάνει την ομάδα όσο πιο πουτανα γίνεται για να τα βρει λίγο πιο εύκολα ο επόμενος; Ή απλά είναι απόνερα της ανακοίνωσης του;

— Durutti Degian (@durutti13) April 27, 2024

Μλκ έχω αρχίσει και χαίρομαι που θα φύγει ο Κλοπ. Τα έχει γαμήσει όλα

— Antonio (@antonis13700) April 27, 2024

Αληθεια αν ρωτουσες τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ τωρα που φεύγει ο Κλοπ ποσοι θα ηθελαν να ειναι εκει του χρόνου,θα ηθελα να ξερω τι θα απαντουσαν.Εγω πιστευ τα 2/3 θα ηθελαν να ειναι αλλου

Δημητρης Καλογεράκης (@DIMITRISYNWA) April 27, 2024

Υπάρχει δεδομένα κακό κλίμα, απλά η φούσκα γύρω απο την προστασία του Κλοπ είναι επίσης δεδομένη. Ούτε εκείνος είναι τέλειος, ούτε κανένας. Οπότε επιλέγω να μη διαλέξω πλευρά χωρίς να ξέρω τι γίνεται ή έστω τι ειπώθηκε.

— SerliV (@SerlidakisV) April 27, 2024

Υπάρχει δεδομένα κακό κλίμα, απλά η φούσκα γύρω απο την προστασία του Κλοπ είναι επίσης δεδομένη. Ούτε εκείνος είναι τέλειος, ούτε κανένας. Οπότε επιλέγω να μη διαλέξω πλευρά χωρίς να ξέρω τι γίνεται ή έστω τι ειπώθηκε.

— SerliV (@SerlidakisV) April 27, 2024

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα