H Lost Mary συστήνεται στην Ελλάδα με το BM600S

H εταιρεία Lost Mary λανσάρει το τελευταίο της προϊόν, το BM600S, στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του υπάρχοντος BM600, εξοπλισμένη με την τεχνολογία QUAQ. Συγκεκριμένα, τα Lost Mary BM600S συστήνονται στην ελληνική αγορά με τρεις επιλογές: Berry Apple Peach, Lemon & Lime και Berry Combos.

Η τεχνολογία του διαθέτει ενσωματωμένη πηγή ενέργειας υψηλής πυκνότητας

που υπόσχεται υψηλότερη και σταθερότερη απόδοση ισχύος. Διαθέτει επίσης βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας. Οι Elfbar και Lost Mary, παγκόσμιες μάρκες ατμίσματος, εισήλθαν διαδοχικά στην ελληνική αγορά προς το τέλος του 2022, σηματοδοτώντας σημαντική επέκταση της διεθνούς παρουσίας τους.

Το δίκτυο διανομής τους ξεπερνά τα 5.500 σημεία πώλησης πανελλαδικά, διασφαλίζοντας ότι ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών έχει πρόσβαση στα καινοτόμα προϊόντα τους. Σημειώνεται ότι το μοντέλο BM600S είναι ήδη άμεσα διαθέσιμο σε 500 καταστήματα λιανικής πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, διανέμεται και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου «4all», ενώ η εταιρεία σχεδιάζει την επέκταση της διαθεσιμότητας των BM600S σε επιπλέον σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «με κάθε νέο υπερσύγχρονο σχεδιασμό και μοναδικό γευστικό προφίλ, το Lost Mary συνεχίζει να διευρύνει τα όρια των δυνατοτήτων, εδραιώνοντας τη θέση του ως πρωτοπόρος στον κόσμο του ατμίσματος».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα