Η Kyknos δίπλα στα παιδιά του σωματείου «Ελπίδα»

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τη φιλανθρωπική δράση της Kyknos στο The Ellinikon Experience Park καθ’ όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Χιλιάδες επισκέπτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εταιρείας για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου «Ελπίδα», βρέθηκαν τα Χριστούγεννα

στην καντίνα της Kyknos στο Πάρκο του Ελληνικού και στήριξαν τη δράση με κεντρικό μήνυμα «Μοίρασε Αγάπη με Φαγητό», απολαμβάνοντας street food επιλογές με προϊόντα Kyknos dressings.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Kyknos, οι συνεργάτες του αλλά και μέλη του ΔΣ του «Ελπίδα», που παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον Α. Αγγελόπουλο για την προσφορά της εταιρείας στο έργο του σωματείου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των εκπροσώπων της Kyknos στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», στο σχολείο και στους χώρους φιλοξενίας των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kyknos, Ελπίδα,Kyknos, elpida