H Work Futurist Sophie Wade στο Future of Work Conference

Η Sophie Wade είναι μελλοντολόγος εργασίας, διεθνής κεντρική ομιλήτρια, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια. Ηγείται ως expert Καινοτομίας Εργατικού Δυναμικού του agency Flexcel Network. Περισσότερα από 575.000 άτομα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά της στο LinkedIn σχετικά με τα skills για το Future of Work, τη

Gen Z και την ενσυναίσθηση.

Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει το βιβλίο «Embracing Progress: Next Steps for the Future of Work» και το «Empathy Works: The Key to Competitive Advantage in the New Era of Work», ενώ είναι η host του podcast «Transforming Work with Sophie Wade».

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου στη σκηνή του Future of Work Conference, η Sophie Wade παρουσιάζει το θέμα «Empathetic Leadership for a Multigenerational Workforce in the Future of Work». Καθώς οι τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης του ΑΙ, οδηγούν σε αλλαγές για τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας, οι ηγέτες χρειάζονται νέες ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις για την καλλιέργεια, την παροχή κινήτρων και την υποστήριξη ταλέντων. Οι δεξιότητες ενσυναίσθησης είναι κρίσιμες για τους διευθυντές που ηγούνται σύνθετων έργων σε κατανεμημένες ομάδες και ηλικιακές ομάδες.

Με αναφορές στη νευροεπιστήμη και στη συμπεριφορική ψυχολογία, η Wade θα μοιραστεί insights για το πώς λειτουργεί η ενσυναίσθηση, πώς οι ηγέτες μπορούν να κατανοήσουν τις προοπτικές των μελών της ομάδας, κ.ά. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές www.futureofworkconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Work Futurist Sophie Wade, Future,Work Conference