Πραγματοποιήθηκε το The Kick-Off Party από τo MadWalk 2023 by Three Cents

Η αντίστροφη μέτρηση για το MadWalk 2023 by Τhree Cents ξεκίνησε με το Kick-Off Party, τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου στο Art Factory, όπου πλήθος καλλιτεχνών, Instagramers, TikTokers αλλά κι εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.ά., δοκίμασαν Three Cents cocktails και διασκέδασαν με μουσική και dj sets από τους Display, Grandbois και Natasha Kay.

Κατά τη διάρκεια του The Kick-Off Party

από τo MadWalk 2023 by Three Cents, η hostess της φετινής βραδιάς του θεσμού, Βίκυ Καγιά, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τους σχεδιαστές και τα fashion brands που θα συμμετέχουν στο φετινό MadWalk 2023 by Three Cents.

Ο θεσμός που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, για να παρουσιάσει catwalks με δημιουργίες από Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και performances από καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά το τέλος του catwalk, θα ακολουθήσει fashionable after party, στον ίδιο χώρο, με open bar, Three Cents cocktails και μουσική με dj set από τον Αντώνη Δημητριάδη. Το Mega έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή του show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα