Netflix: Έδιωξε από τη σειρά «Wednesday» τον ηθοποιό που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Τη διακοπή της συμμετοχής του Πέρσι Χάινς Γουάιτ στη σειρά «Wednesday» αποφάσισε το Netflix έπειτα από τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που δημοσιεύτηκαν εναντίον του.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος υποψήφιος για βραβείο Emmy έχει διαγραφεί από την επιτυχημένη σειρά, εννέα μήνες αφότου κατηγορήθηκε για επίθεση σε μια γυναίκα σε ένα πάρτι στο Τορόντο, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη Daily Mail άνθρωποι του χώρου.

Wednesday star is written out of Netflix's Addams Family spinoff show after anonymous sex assault allegations https://t.co/iUufILfoei pic.twitter.com/d5OlLGYGYV

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) September 5, 2023 Οι κατηγορίες

Μία σειρά από tweets που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και σβήστηκαν λίγο αργότερα, ήθελε τον Γουάιτ να έχει προσεγγίσει κορίτσια ηλικίας 13 ετών, το χρονικό διάστημα που ο ίδιος ήταν 17-20 ετών.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν και άλλες δημοσιεύσεις οι οποίες τον έχουν κατηγορήσει τόσο για ακατάληλα «αστεία» όσο και για ρατσιτσικά σχόλια.

Άλλες δημοσιεύσεις τον έχουν κατηγορήσει επίσης, για ρατσιστικά και ακατάλληλα . Ο ηθοποιός έδωσε την απάντησή του μέσα από ένα story στο Instagram.

«Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος που δεν γνωρίζω καν, ξεκίνησε μια online “εκστρατεία” παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου» είχε αναφέρει ο ίδιος μέσω ενός story στο Instagram, δίνοντας τη δική του απάντηση.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Δυναμική αν και με αδυναμίες η σειρά «Η Παραλία»

Κακοκαιρία Daniel – Βόλος: Εγκλωβίστηκε συνεργείο του Alpha – «Η στάθμη του νερού ανεβαίνει διαρκώς» (video)

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Masterchef

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Έδιωξε, Wednesday,Netflix, edioxe, Wednesday