Αμβούργο: Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο 500αρι τουρνουά του Αμβούργου, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Γερμανία.

Ο φορμαρισμένος φέτος και Νο59 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ντόμινικ Κέπφερ, κέρδισε τον “εμφύλιο” με τον Μαξιμίλαν Μάρτερερ και θα είναι ο τενίστας που θα προσπαθήσει να φράξει το δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή, στην προσπάθεια για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Μετά από δυο ώρες και 34 λεπτά μεγάλης μάχης, ο Κέπφερ επικράτησε του Μάρτερερ (Νο200) με 7-6(2), 2-6, 7-6(4) και πήρε τη σημαντική πρόκριση για τον

2ο γύρο του Hamburg Open.

Koepfer survives @DominikKoepfer battles past Marterer with a 7-6 2-6 7-6 win to set up Tsitsipas clash in Hamburg#HamburgOpen pic.twitter.com/pe5NkfgEmP

Tennis TV (@TennisTV) July 13, 2021

Τσιτσιπάς και Κέπφερ δεν έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν, με τον Στέφανο πάντως να μετράει 1-1 φέτος κόντρα σε Γερμανούς.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις ήταν με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στον τελικό του Ακαπούλκο (Ζβέρεφ) και στα ημιτελικά του Roland Garros (Τσιτσιπάς).

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Τρίτης στο ΑΤΡ 500 τουρνουά του Αμβούργου, ξεχώρισαν οι νίκες των Λάσλο Τζέρε (επί του Γιάν Λέναρντ Στρουφ) και Κάρλος Ταμπερνέρ (επί του Φελισιάνο Λόπεζ).

Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν επίσης οι Ντελμπόνις, Κράινοβιτς, Μόλτσαν και Βαρίγιας.

HAMBURG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αμβούργο: Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα