Χάλεπ: Τον Φεβρουάριο η εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ από το CAS

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) θα εξετάσει την υπόθεση της Σιμόνα Χάλεπ, μετά από την έφεση της Ρουμάνας τενίστριας κατά της τετραετούς αναστολής για ντόπινγκ. Σύμφωνα με τη λίστα ακροάσεων, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του CAS, η υπόθεση της Χάλεπ θα εκδικαστεί το διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου του 2024. 

Η Ρουμάνα εμφανίστηκε στα social media ικανοποιημένη που θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά της ενώπιον ενός ανεξάρτητου δικαστηρίου. 

With

the news of her hearing Simona shared saying this:

"The Court of Arbitration for Sport has decided hearings in my case to be between 7-9 February 2024. I am glad to have the opportunity to present and prove my innocence before an Independent tribunal. Thank you!". pic.twitter.com/0JsWuEwAu3

— Romanian Tennis (@WTARomania) December 12, 2023

“Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) αποφάσισε ότι οι ακροάσεις στην υπόθεσή μου θα διεξαχθούν μεταξύ 7 και 9 Φεβρουαρίου 2024. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω και να αποδείξω την αθωότητά μου ενώπιον ενός ανεξάρτητου δικαστηρίου. Σας ευχαριστώ!”, ανέφερε η πρώην Νο1 του κόσμου. 

Θυμίζουμε ότι η Χάλεπ τέθηκε προσωρινά σε αναστολή από τον Οκτώβριο του 2022 από τον Διεθνή Οργανισμό Ακεραιότητας του Τένις (ΙΤΙΑ) για 4 χρόνια, καθώς βρέθηκε θετική σε ντόπινγκ τεστ και συγκεκριμένα στο φάρμακο Roxadustat που αυξάνει τις επιδόσεις. Η αναστολή ισχύει από τις 7 Οκτωβρίου του 2022 ως τις 6 Οκτωβρίου του 2026. 

Στον απόηχο της αναστολής η Χάλεπ αρνήθηκε επανειλημμένα τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν είχε ποτέ χρησιμοποιήσει εν γνώσει της οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία. 

The post Χάλεπ: Τον Φεβρουάριο η εκδίκαση της υπόθεσης ντόπινγκ από το CAS appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα