Ονειρεμένο ντεμπούτο για Καζό, έσωσε M.P. ο Κετσμάνοβιτς (vids)

Ο Άρθουρ Καζό έγινε μόλις ο 6ος τενίστας τα τελευταία 10 χρόνια που φτάνει στον 4ο γύρο του Australian Open, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Το Νο122 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε την ονειρεμένη πορεία του στη Μελβούρνη αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Χόλγκερ Ρούνε στο 2ο γύρο, το Σάββατο κέρδισε με το επιβλητικό 6-3, 6-3, 6-1 και το Νο28 του ταμπλό, Ταλόν Γκρικσπουρ, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του πρώτου Grand Slam

της σεζόν.

Ο Καζό αγωνίζεται μόλις στο 4ο κυρίως ταμπλό της καριέρας του σε Major τουρνουά και δεν είχε καταφέρει να σημειώσει νίκη στις τρεις προηγούμενες παρουσίες του.

Με την είσοδό του στους “16” της Μελβούρνης, ο Καζό εξασφαλίζει την παρθενική του παρουσία στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας στο Νο83 του κόσμου στο Live ATP Rankings.

Στην επόμενη φάση, ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει το Νο9 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς ο οποίος κέρδισε με 3-6, 6-1, 7-6(4), 6-3 τον Ούγκο Ουμπέρ.



Επίσης στο πρωινό πρόγραμμα της 7ης ημέρας, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί του Τόμι Πολ και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο 24χρονος Σέρβος, Νο60 στον κόσμο, έσωσε δύο match points του Αμερικανού στο tie break του 4ου σετ, φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή με 3-6, 6-1, 7-6(4), 6-3, μετά από 4 ώρες αγώνα στη Margaret Court Arena.

Στους “16”, ο Κετσμάνοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο2 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ μετά και τη ξεκούραστη πρόκριση του Ισπανού επί του λαβωμένου, Σανγκ Γιούντσενγκ.

Miomir’s Moment @MioKecmanovic saves two match points in the 4th set tiebreak and takes out last year’s semi-finalist Paul 6-4 3-6 2-6 7-6(7) 6-0!#AusOpen pic.twitter.com/0uQrMtdBUE

Tennis TV (@TennisTV) January 20, 2024



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Ονειρεμένο ντεμπούτο για Καζό, έσωσε M.P. ο Κετσμάνοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα