Τσιτσιπάς: Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση σε πυροπαθείς και πλημμυροπαθείς

Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει, μαζί με τον Έλληνα τενίστα, στη συγκέντρωση χρημάτων για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές του καλοκαιριού, αλλά και τις πλημμύρες την περασμένη εβδομάδα. 

“Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους

συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό.”, ανέφερε ο Νο5 του κόσμου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) θα  αγωνιστεί με την Εθνική στον αγώνα κόντρα στη Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

The post Τσιτσιπάς: Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση σε πυροπαθείς και πλημμυροπαθείς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα