Είδε την Υφυπουργό Παρά τω Προέδρω ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς

Συνάντηση του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή  με την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, κ. Ειρήνη Πική, κατόπιν αιτήματος του Δήμου και με θέμα την παρουσίαση των αναπτυξιακών έργων και αιτημάτων του Δήμου, με σκοπό την προώθησή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνάντηση,  μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων, η επέκταση λιμανιού Λατσιού, ο τουριστικός παραλιακός δρόμος, η ανάπλαση οδικού δικτύου στο Λατσί, η ανέγερση αναψυκτηρίου σε δημοτική παραλία μεταξύ Δημοτικής Πλαζ και Κατασκηνωτικού Χώρου και το

θέμα του υπαίθριου Αμφιθεάτρου.

Επίσης το θέμα της συμπερίληψης του  Δήμου Πόλης Χρυσοχούς στο στεγαστικό σχέδιο αναζωογόνησης ορεινών, ακριτικών και μειονεκτικών περιοχών και το θέμα της ανέγερσης νέου Νοσοκομείου,

Όπως αναφέρει ο Δ. Πόλης Χρυσοχούς, η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω «εξέφρασε την ικανοποίησή της για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Δήμος και διαβεβαίωσε για τη στήριξη της Κυβέρνησης για υλοποίηση του οράματος της Τοπικής Αρχής».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ. Πόλης Χρυσοχούς, στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η Δημοτικός Γραμματέας, ο Αναπληρωτής Δημοτικός Μηχανικός, η Λειτουργός Δημοτικής Υπηρεσίας, η Δημοτικός Ταμίας και Λειτουργοί της Διοίκησης της Προεδρίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα