Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Roosevelt στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, όπως μεταδίδει το Σλοβακικό Πρακτορείο Ειδήσεων TASR, προσθέτοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα καταστούν διαθέσιμες μόλις το επιτρέψει η κατάσταση.

Η σλοβακική Κυβέρνηση ζήτησε εκ νέου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς και το κοινό να βασίζουν τις απόψεις τους στις επίσημα κοινοποιούμενες πληροφορίες και να επαληθεύουν τα γεγονότα.

«Ανακριβείς

και παραπλανητικές πληροφορίες εμφανίστηκαν στα μέσα ενημέρωσης ακόμη και μετά τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (16 Μαΐου) που έδωσαν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και οι δυνάμεις ασφαλείας», ανέφερε το Κυβερνητικό Γραφείο, προσθέτοντας ότι οι παραπλανητικές ή ψευδείς πληροφορίες ή οι εικασίες δεν συμβάλλουν στην ηρεμία και τροφοδοτούν άσκοπα την ένταση και την πόλωση στην κοινωνία.

Παράλληλα, η Κυβέρνηση ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να περιορίσουν τις συζητήσεις σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα και να μη μεταδίδουν εκπομπές με συγκρουσιακό ή αντιφατικό περιεχόμενο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου Πρωθυπουργού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα