Μακρίδης: "Τώρα βάζουμε τεράστια πίεση και σε άλλες ομάδες"

«Οι στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο τεχνικός της Πάφος FC, Απόστολος Μακρίδης, μετά τον άθλο επί της Ομόνοιας στο Παφιακό. «Με αυτή τη νίκη βάζουμε τεράστια πίεση και στις υπόλοιπες ομάδες», το σχόλιο Μακρίδη.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Μακρίδη στο Ράδιο Πρώτο:

«Στην τελευταία προπόνηση, θέλοντας να φτιάξω το κλίμα, βάλαμε στοίχημα. Εμείς οι προπονητές έχουμε μία λόξα, μία τρέλα. Οι τρίχες θα βλαστήσουν, οι στιγμές που ζήσαμε εψές θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες

στη μνήμη μας. Βγήκαμε από τον αναπνευστήρα και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη. Απλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, είμαι εδώ ενάμιση μήνα. Τα τελευταία παιχνίδια κάτι αλλάζει στην ομάδα, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε πίεση και θα την έχουμε μέχρι τέλος γιατί είμαστε στα χαμηλά. Το να μπεις στα πλέι οφ είναι ο βασικός μας στόχος. Η νίκη θα μας βοηθήσει, με αυτή τη νίκη βάζουμε τεράστια πίεση και στις υπόλοιπες ομάδες.

Ήταν αρκετός ο κόσμος της ομάδας μας και θέλω να τους ευχαριστήσω. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε και πολύ ωραία. Ήταν και η πρώτη μας νίκη στην ιστορία κόντρα στην Ομόνοια, κάναμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη σοβαρότητα, πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Για το κύπελλο: "Θα διεκδικήσουμε αλλά θα γίνει κάποιο rotation, θα πάμε με σκοπό να διεκδικήσουμε κάτι, γιατί να μην προσπαθήσουμε για κάτι περισσότερο. Από εμάς εξαρτάται, η Ομόνοια είναι το φαβορί, έχουμε και εμείς τις δυνατότητες μας, όμως".

Keywords
Τυχαία Θέματα