Οικόπεδα για ανέγερση κατοικίας ή για επένδυση σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές

Ψάχνετε για οικόπεδο σε δημοφιλή τουριστική περιοχή για επένδυση ή οικιστικό τεμάχιο σε ανερχόμενες περιοχές σε όλη την Κύπρο; H γη έχει την τιμητική της στον τεράστιο κατάλογο της Altia, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας ακινήτων της Κύπρου. Εμείς βρήκαμε τέσσερις περιπτώσεις που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρουν.

Τουριστικό τεμάχιο στο Παραλίμνι

Τουριστικό τεμάχιο συνολικής έκτασης 1.133 τ.μ με ορθογώνιο σχήμα που βρίσκεται 200 μ. από την πλησιέστερη παραλία και 250 μ. ανατολικά από την ουδέτερη ζώνη του ΟΗΕ.

Οικιστικό

τεμάχιο στον Κάτω Πύργο

Οικιστικό τεμάχιο στον Κάτω Πύργο της Πάφου, έκτασης 2.676 τ.μ. κανονικού σχήματος, με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και σε απόσταση 350 μ. νότια από τη θάλασσα.

Οικιστικό τεμάχιο στην Ορμήδεια

Οικιστικό τεμάχιο συνολικής έκτασης 817 τ.μ. ορθογώνιου σχήματος, με σχετικά επίπεδη επιφάνεια και πρόσβαση μέσω εγγεγραμμένου δρόμου. Βρίσκεται 2 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο και 1,5 χλμ από το κοινοτικό κέντρο της Ορμήδειας.

 Δυο οικιστικά τεμάχια στο Παλιομέτοχο

Δύο συνεχόμενα οικιστικά τεμάχια, συνολικής έκτασης 2.452 τ.μ. στο Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας. Έχουν ορθογώνιο σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου στη βορειοανατολική πλευρά του ακινήτου. Η συνολική πρόσοψη είναι περίπου 100μ. Τα τεμάχια βρίσκονται 540 μ. βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και 2 χλμ. νότια από τον κεντρικό δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς - Ακακίου.​

Ακίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές!

Για εσάς που αναζητάτε την επόμενη χρυσή ευκαιρία σε κατοικίες, εμπορικά κτήρια αλλά και σε τεμάχια γης, η Altia συγκέντρωσε τα καλύτερα διαθέσιμα ακίνητα σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές, σε ειδικές κατηγορίες στην ιστοσελίδα της.

Επισκεφθείτε τις κατηγορίες και βρείτε μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα, για εμπορικά ακίνητα, και για τεμάχια γης.

Keywords
Τυχαία Θέματα