Αυτά είναι τα 9 θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου του Kobe Bryant | Photo

17:23 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα του ελικοπτέρου του Kobe Bryant | Photoσύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Συνολικά, στο ελικόπτερο που έπεσε την Κυριακή, επέβαιναν 9 άτομα και όλοι έχασαν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει και ρεπορτάζ του CBS ταυτοποιήθηκαν τα θύματα του Kobe Bryant που συνετρίβη σε βουνό στις 10 το πρωί της Κυριακής στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Los Angeles.

dir="ltr" lang="en">All 9 victims in the Kobe Bryant helicopter crash have been identified https://t.co/NJ0ZUIKWCn pic.twitter.com/Pl8qaTyMr0

CBS News (@CBSNews) January 27, 2020

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, στο μοιραίο ελικόπτερο την ζωή τους έχασαν ο Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του Gianna, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας έγιναν γνωστά και τα υπόλοιπα 7 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Στο ελικόπτερο επέβαιναν και ο προπονητής του μπέιζμπολ John Altobelli, μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του, Alyssa Altobelli και Keri Altobelli. Παράλληλα, ένα ακόμη θύμα είναι η Christina Mauser, η οποία ήταν προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Harbor Day School στο Corona Del Mar.

Στην πτήση ήταν και η Sarah Chester με την κόρη της Payton, η οποία ήταν συμπαίκτρια της Gianna ενώ τη ζωή του έχασε και ο 50χρονος πιλότος Ara Zobayan.

«Πετάτε πολύ χαμηλά»

Να σημειωθεί πως οι Αρχές ερευνούν ακόμη τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες συνετρίβη το ελικόπτερο ενώ σύμφωνα με ένα ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγονται αποσπάσματα από τους τελευταίους διαλόγους ανάμεσα στον πύργο ελέγχου και τον χειριστή του ελικοπτέρου.

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ένας εκ των ελεγκτών να λέει στον πιλότο «πετάτε πολύ χαμηλά». Ο πιλότος είχε αποπροσανατολιστεί λόγω ομίχλης και φαίνεται πως για λίγη ώρα έκανε κύκλους.

Ο πύργος ελέγχου ρωτά τον πιλότο αν θέλει να τον συνοδεύσει βοηθητικό ελικόπτερο και σε αυτό το σημείο δεν ακούγεται η απάντηση, με τον πύργο ελέγχου να ρωτά ξανά. Και σε αυτό το σημείο χάνεται το ελικόπτερο από το ραντάρ.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος θρήνος για τον Kobe Bryant που “έφυγε” μαζί με την κόρη του

Το άρθρο Αυτά είναι τα 9 θύματα του μοιραίου ελικοπτέρου του Kobe Bryant | Photo εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Blogs > iPop
Αυτά, Kobe Bryant | Photo,afta, Kobe Bryant | Photo