Αυτή είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2020 που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

18:32 16/12/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε χρόνο εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο κυκλοφορούν τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις τους, με τις περισσότερες απ’ αυτές να γίνονται viral. Μάλιστα, κάθε χρόνο ο κόσμος του marketing, αλλά και οι απλοί χρήστες του Ίντερνετ, σχολιάζουν αυτές τις διαφημίσεις και τις βαθμολογούν, δημιουργώντας έναν άτυπο αγώνα. Και κάθε χρόνο σ’ αυτό τον αγώνα υπάρχει νικητής. Φέτος, ο νικητής για εμάς είναι η εταιρεία DocMorris, δημιουργώντας την καλύτερη διαφήμιση του 2020.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει ως πρωταγωνιστή

έναν άντρα, τον οποίο παρακολουθούμε καθόλη τη διάρκεια του video, στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για όλους μας!

Κάθε μέρα που περνάει, ο άντρας ξυπνάει και πάει στην αποθήκη όπου έχει ένα βαράκι και προσπαθεί να το σηκώσει. Την πρώτη μέρα δεν το καταφέρνει, ενώ κάθε μέρα κάνει μια όλο και πιο επιτυχημένη προσπάθεια, έχοντας μπροστά του μια κορνίζα.

H χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε μέσα στο lockdown!

Όσο περνούν οι μέρες, ο ηλικιωμένος άντρας τα πηγαίνει όλο και καλύτερα, ενώ οι γείτονες τον παρακολουθούν με απορία. Μέχρι εκείνο το σημείο είναι μια πολύ όμορφη διαφήμιση που μας κρατάει το ενδιαφέρον, καθώς αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια. Όμως, αυτό που ακολουθεί είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δεις!

Οι γιορτές φτάνουν και ο άντρας επισκέπτεται την κόρη του με την οικογένειά της. Δίνει στην εγγονή του ένα κουτί με το δώρο της κι αμέσως μετά βλέπουμε το κοριτσάκι με ένα αστέρι- κορυφή δέντρου στο χέρι, να ετοιμάζεται να το τοποθετήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο περήφανος παππούς την σηκώνει σταθερά με τα χέρια του, ανεβάζοντάς την μέχρι πάνω, κάνοντας ακριβώς την κίνηση που έκανε για να σηκώσει το βαράκι! Κι εκεί συνειδητοποιείς ότι όσα βλέπαμε μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μια προπόνηση του άντρα για να μπορέσει να σηκώσει με επιτυχία την εγγονή του!

«Για να μπορέσετε να φροντίσετε για τα πράγματα που πραγματικά έχουν αξία στην ζωή», είναι το μότο με το οποίο κλείνει η διαφήμιση.

Δες την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2020:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2020 που έκανε τους πάντες να δακρύσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα