Ένοπλες επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία – Τουλάχιστον 30 θύματα

13:20 14/2/2016 - Πηγή: iPop

Τουλάχιστον 30 άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Νιγηρία, από νέες ένοπλες επιθέσεις μαχητών της τρομοκρατικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, σε χωριά βορειοανατολικά της χώρας.

Συνεχίζεται η έκρυθμη, κατάσταση στη Νιγηρία, έπειτα κι από τις πρόσφατες επιθέσεις μαχητών της τρομοκρατικής, ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, οι οποίοι αφού λεηλάτησαν τα χωριά Yakshari και Kachifa, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, σκότωσαν τουλάχιστον 30 από τους κατοίκους των χωριών.

At least 30 people

killed in fresh Boko Haram raids on two villages in northeast Nigeria https://t.co/rL9GZV0NCf

AFP news agency (@AFP) February 13, 2016

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ένοπλοι μαχητές της Μπόκο Χαράμ, λεηλάτησαν τα απομονωμένα χωριά, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 30 νεκρούς.

Την ίδια στιγμή, εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας της Νιγηρίας, ανέφερε πως η «Μπόκο Χαράμ σκότωσε τουλάχιστον 22 ανθρώπους στο χωριό Yakshari το Σάββατο, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και παιδιά. Λεηλάτησαν το χωριό και κατέστρεψαν όλα μας τα τρόφιμα».

Σημειώνεται, οι εν λόγω επιθέσεις, συμπεριλαμβάνονται σε μια σειρά αιματηρών επιθέσεων που πραγματοποιούνται από την ισλαμιστική, τρομοκρατική οργάνωση της Μπόκο Χαράμ και οι οποίες έχουν στοιχίσει, μέχρι στιγμής, τη ζωή δεκάδων αμάχων στη Νιγηρία.

The post Ένοπλες επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία – Τουλάχιστον 30 θύματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα