Η νέα διαφήμιση της Lacta που γκρεμίζει κάθε στερεότυπο (Video)

10:50 11/2/2020 - Πηγή: iPop

Η νέα διαφήμιση της Lacta που γκρεμίζει κάθε στερεότυπο και παρουσιάζει μια πολύχρωμη πραγματικότητα, την πραγματικότητα της αγάπης και του έρωτα.

Μετά την καμπάνια του 2019, με τις ασπρόμαυρες αφίσες και πρωταγωνιστές ζευγάρια διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, χρώματος, καταγωγής, ηλικίας και άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, η Lacta επιστρέφει με μια διαφήμιση που αφορά

όλους.

Δες την αγάπη, δες την αγάπη πέρα απ’ τα στερεότυπα γιατί “η αγάπη έχει πολλές γεύσεις” κι αυτό το αποδεικνύουν όλες οι ιστορίες καθημερινών ζευγαριών που βλέπουμε.

Το σποτάκι, διάρκειας δύο λεπτών, δείχνει την πραγματικότητα της αγάπης απέναντι στα στερεότυπα.

Εσύ τι διαλέγεις το μίσος ή την αγάπη; Το πείραμα της Lacta!

Μια κοπέλα σε ένα πάρτι ρίχνει έναν νεαρό με παραπάνω κιλά μέσα στην πισίνα, μια άλλη κοπέλα χτυπάει το κουδούνι στο σπίτι των γονιών της ενώ κρατάει το χέρι της συντρόφου της και ο πατέρας της μόλις τις βλέπει μαζί, της κλείνει την πόρτα. Ένας άντρας βοηθάει έναν άλλον στη μετακόμιση του σπιτιού και ένας νεαρός κάνει έκπληξη με έναν τεράστιο αρκούδο στη σύντροφό του που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και τον περιμένει να δειπνήσουν, ενώ ένα ζευγάρι τους κοιτά περίεργα.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί απ’ τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στη νέα διαφήμιση της Lacta, η οποία αρχικά μας κάνει να σφιγγόμαστε. Να νιώθουμε την οργή να κατακλύζει κάθε κύτταρο του κορμιού μας και να απεχθανόμαστε όλες αυτές τις εικόνες βίας και ρατσισμού.

Όμως, στο τέλος έρχεται η λύτρωση. Καθώς το μήνυμα της διαφήμισης είναι ότι όλες οι παραπάνω εικόνες είναι ιστορίες αγάπης. Η πρώτη κοπέλα βουτάει και φιλάει το αγόρι στην πισίνα, ο πατέρας κλείνει την πόρτα όχι επειδή δεν αποδέχεται το παιδί του, αλλά επειδή έχουν ετοιμάσει όλοι μαζί πάρτι έκπληξη σε εκείνη ενώ ο νεαρός που βοηθάει τον άντρα με τη μετακόμιση, είναι ο σύντροφός του. Και φυσικά, το ζευγάρι δεν κοιτάει περίεργα την κοπέλα επειδή είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά επειδή ο σύντροφός της καταφθάνει με έναν τεράστιο αρκούδο!

Ενώ στην αρχή πιστεύουμε πως οι πρώτες και οι δεύτερες εικόνες δείχνουν μια τεράστια αντίθεση, γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι πρόκειται απλά για τη συνέχεια της κάθε ιστορίας. Και η συνέχεια είναι άκρως συγκινητική!

Η νέα διαφήμιση της Lacta:

Δες ακόμα:

Η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα! Οι πρωταγωνιστές της Lacta μιλούν για τον έρωτα (Video)

Το άρθρο Η νέα διαφήμιση της Lacta που γκρεμίζει κάθε στερεότυπο (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα