Οργανώνεις ένα αξέχαστο ταξίδι για δυο σε ρομαντικό καταφύγιο; Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για ονειρικές διακοπές με το άλλο σου μισό

17:01 2/10/2022 - Πηγή: iPop

Ψάχνεις ιδέες για ταξιδάκι με το άλλο σου μισό; Από την επιλογή ενός προορισμού, μέχρι την επιβίβαση στην πτήση ή στο πλοίο, όλα όσα αφορούν ένα τέτοιο ταξίδι φαντάζουν συναρπαστικά. Ή τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να είναι. Άλλωστε, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσεις κοινές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν τη σχέση σας. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να οργανώσεις ένα ταξίδι, δες ποιοι είναι οι πιο ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές.

5+1 gay friendly προορισμοί στον κόσμο που θα σε μαγέψουν με την ομορφιά τους

Οι ιδανικοί προορισμοί για ζευγάρια που
αξίζει να επισκεφθείτεΡώμη, Ιταλία

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη Ρώμη; Η ιταλική πρωτεύουσα είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες της Ευρώπης, η οποία φημίζεται για τον ρομαντισμό της και είναι από καιρό δημοφιλής προορισμός για ζευγάρια σε όλο τον κόσμο. Γεμάτη ιστορία, πάθος, γεύσεις και μόδα, θα την ερωτευτείς και θα θες σίγουρα να την επισκεφτείς ξανά και ξανά. Η Ρώμη αποπνέει ρομαντισμό όπου και αν κοιτάξεις και δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με ένα αυθεντικό ιταλικό γεύμα με θέα τη Φοντάνα ντι Τρέβι ή το Κολοσσαίο.

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στη Ρώμη:

Ρομαντική βόλτα με βάρκα στη λίμνη BorgheseΔείπνο δίπλα στη Φοντάνα ντι ΤρέβιΝοικιάστε ένα ποδήλατο και κάντε βόλτα στους κήπους της Villa BorgheseΒόλτα στη Ρώμη με VespaGelato απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμαΑπολαύστε μια παράσταση όπεραςΠεριπλανηθείτε στην πόλη του Βατικανού View this post on Instagram

A post shared by Rome, Italy (@visit__rome)

Μπαλί, Ινδονησία

Το Μπαλί είναι ένα πολύ μικρό νησί, που διαθέτει όμως εξαιρετική ποικιλία. Στο νησί θα βρείτε τα πάντα: παραδεισένιες παραλίες με μαλακή λευκή άμμο και πανέμορφα, καθαρά γαλάζια νερά. Η λέξη «παράδεισος» δεν είναι υπερβολή, γιατί το Μπαλί, παρόλο που έγινε πλέον ένα τουριστικό μέρος, καταφέρνει να διατηρήσει τη μαγεία του και να προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία, χαλάρωση, εκπληκτικά τοπία, αλλά και ξέφρενα βράδια.

Το υπέροχο με ένα ταξίδι εκεί, είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα στυλ ζευγαριών και σε όλους τους προϋπολογισμούς.

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στο Μπαλί:

Επικά ηλιοβασιλέματα στο ναό UluwatuΔείπνο στο ηλιοβασίλεμα και κρουαζιέρες με σκάφοςΡομαντικά δείπνα στην παραλίαΑπολαύστε ένα μοναδικό πρωινό με Ουρακοτάγκους Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bali | Travel | Hotels | Food | Tips (@bali.indonesia.explore)

Βερόνα, Ιταλία

Αν αναρωτιέσαι τι κάνει τη Βερόνα έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο, 2 λέξεις μόνο αρκούν: Ρωμαίος & Ιουλιέτα.

Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας διαδραματίζεται στη Βερόνα και στη διάρκεια του ταξιδιού σε αυτή τη ρομαντική πόλη, μπορείτε να επισκεφτείτε το μπαλκόνι της Ιουλιέτας ή την εκκλησία στην οποία λέγεται ότι παντρεύτηκαν οι δύο τους. Η Βερόνα είναι γεμάτη με όμορφα τοπία, ένα επικό κάστρο, αξιολάτρευτους κήπους, καφετέριες και πολλά άλλα.

10 Ρομαντικά ξενοδοχεία για τον ιδανικό μήνα του μέλιτος!

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στη Βερόνα:

Επισκεφθείτε άγαλμα της Ιουλιέτας για καλή τύχηΠεριπλανηθείτε στην επική Αρένα της ΒερόναςΈνα ρομαντικό ιταλικό δείπνοΚάντε μια περιήγηση με φαγητό και κρασί View this post on Instagram

A post shared by Verona, Italy (@mia_verona)

Playa Del Carmen, Μεξικό

Το Μεξικό είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο καθώς έχει όλα όσα χρειάζεται κανείς για μια απόδραση. Υπέροχα, πολυτελή ξενοδοχεία, φανταστικές παραλίες, επικά ηλιοβασιλέματα, γεμάτες διασκέδαση δραστηριότητες και νόστιμο φαγητό και ποτό. Το μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής του Μεξικού είναι ιδανικό για ρομαντικές διακοπές, αλλά εκείνο που είναι αρκετά διάσημο είναι το Playa Del Carmen.

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στην Playa Del Carmen:

Χαλαρώστε σε ένα beach club για όλη την ημέραΗμερήσια εκδρομή στο Tulum και κολύμπι στο CenotesΝοικιάστε ένα ιδιωτικό τραπέζι στο CoCo BongoΚολύμπι στα καθαρά νερά View this post on Instagram

A post shared by Playa del Carmen (@playadelcarmen_)

Πράγα, Τσεχία

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας, η Πράγα είναι μία πραγματικά παραμυθένια πόλη. Τα Χριστούγεννα φυσικά είναι η καλύτερη εποχή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με τον σύντροφό τους. Είναι όλα στολισμένα, στις πλατείες στήνουν χριστουγεννιάτικα παζάρια, είναι σαν να ζεις σε παραμύθι, ανάμεσα σε πύργους και κάστρα, ενώ δεν λείπει το έντονο μεσαιωνικό στοιχείο. Ωστόσο, η ρομαντική της ατμόσφαιρα διαρκεί όλο το χρόνο, ακόμη και τώρα το φθινόπωρο.

Τι δείχνουν οι αγαπημένοι σου ταξιδιωτικοί προορισμοί για την προσωπικότητά σου;

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στην Πράγα:

Κάντε μια βόλτα χέρι-χέρι στη Γέφυρα του ΚαρόλουΚάντε μια βραδινή κρουαζιέρα στο κανάλιΕπισκεφθείτε το Petrin Lookout Tower για την πιο όμορφη θέα της πόληςΔείπνο στην Παλιά Πόλη View this post on Instagram

A post shared by City of Prague (@cityofprague)

Positano, Ιταλία

Ένας προορισμός που έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια και κερδίζει έδαφος είναι το Positano, δίπλα στην Ακτή Amalfi. Τα περισσότερα ζευγάρια το επισκέπτονται τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να απολαμβάνεις το κρασί σου με το σύντροφο σου, στη βεράντα του ξενοδοχείου σου, ατενίζοντας τα καταγάλανα νερά της ακτής.

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στο Positano:

Επισκεφθείτε την πόλη του SorrentoΑπολαύστε τις παραλίες MaioriΚάντε μια περιήγηση με σκάφος στο σπήλαιο Grotta dello SmeraldoΚάντε το γραφικό ταξίδι με το τρένο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POSITANO OFFICIAL (@positano.official)

Παρίσι, Γαλλία

Και φυσικά, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με τίτλο «Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια» σε όλο τον κόσμο και να μην συμπεριλάβουμε το Παρίσι. Εάν θέλεις ρομαντισμό, γκουρμέ φαγητό, υπέροχα μουσεία και να ζήσεις μερικές στιγμές σαν να παίζεις σε ταινία, πήγαινε στο Παρίσι! Η πόλη του φωτός θα σε εντυπωσιάσει και θα τη θυμάσαι για χρόνια, αφού εκπέμπει ρομαντισμό σε κάθε δρόμο και γωνιά και είναι γεμάτη με όμορφα αξιοθέατα.

Ρομαντικά πράγματα να κάνετε στο Παρίσι:

Βόλτα με κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα κατά μήκος του ποταμού ΣηκουάναΔείτε μια παράσταση στο Moulin RougeΠηγαίνετε για ποτά στο πολυσύχναστο Καρτιέ ΛατένΑπολαύστε ένα δείπνο στον τελευταίο όροφο στον Πύργο του Άιφελ, με θέα την πόλη View this post on Instagram

A post shared by PARIS FRANCE OFFICIAL (@parisfranceofficial)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οργανώνεις ένα αξέχαστο ταξίδι για δυο σε ρομαντικό καταφύγιο; Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για ονειρικές διακοπές με το άλλο σου μισό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οργανώνεις, Αυτοί,organoneis, aftoi