Ελένη Φουρέιρα: «Λιώνει» για τον γιο της! Το χαριτωμένο βίντεο που δημοσίευσε

Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει την Ελένη Φουρέιρα να εργάζεται, καθώς τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας, η τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά και ξεσήκωσε τους fans της με τα νέα τραγούδια της.

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, ωστόσο, πλέον, η δουλειά της

έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μιας και προτεραιότητα στη ζωή της έχει ο γιος της. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα τον περασμένο Φεβρουάριο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και είναι τρισευτυχισμένη!

Η ίδια ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και συνεπώς τώρα ζει το όνειρό της, απολαμβάνοντας τους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς της μαζί με τον γιο της. Η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του και κάθε φορά που μιλάει για εκείνον «λιώνει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)


Τους τελευταίους μήνες, λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα έχει μπει σε πρόγραμμα, συνδυάζοντας δουλειά και μητρότητα. Από τη μία είναι ενθουσιασμένη που συναντά ξανά τους fans της και κάνει συναυλίες, όμως από την άλλη, κάθε φορά ανυπομονεί να βρεθεί στο πλευρό του γιου της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο μαζί με το μωρό της. Εκείνος παίζει με τις πατούσες του και η τραγουδίστρια τον χαζεύει και φυσικά βιντεοσκοπεί την τρυφερή στιγμή.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το μέλλον της «Βασιλικής» στον τρίτο κύκλο

Εβελίνα Νικόλιζα: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη

 Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα