Καρολίνα Καλύβα: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία Ελευθερίου» – Η μπηχτή για το ξέσπασμά της

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου στο «Survivor All Star» τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου «εισέβαλε» στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις και έτοιμη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Μάριο Πρίαμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μια έκρηξη με το που πάτησε το πόδι της στην παραλία των Διασήμων και ξέσπασε κατά

του Κύπριου παίκτη, μη μασώντας τα λόγια της.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε εμφανώς εκνευρισμένη στον Μάριο Πρίαμο – που οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι πριν από την έναρξη του «Survivor All Star»: «ΧΘες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος.

Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί. Χέσ…ες αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κω..ο! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ».

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, με εκείνη να απαντά σε όλα.

Αρχικά, η γυμνάστρια ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε, αν της συνέβαινε κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο όπως στην Ελευθερία, δεν θα ασχολούμουν. Βαριέμαι… Βαριέμαι όλη αυτή την ενέργεια που αναλώνεις, κάπου που ίσως δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον μπήκε αλλιώς. Μπαίνει μπροστά η λογική».

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα σχετικά με την αντίδραση της τραγουδίστριας.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς την Καρολίνα Καλύβα, με εκείνη να ξεσπά σε δυνατά γέλια… Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως με την τραγουδίστρια υπήρξαν φίλες: «Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Σάλτη: Απαντά πρώτη φορά για την Ανδρομάχη και τον χαμό που προκλήθηκε για την «Παράλληλη Αγάπη» -«Θα συγκρίνει ο κόσμος»

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είχα δυο εγκυμοσύνες που δεν τις ήθελα και έκανα έκτρωση»

 Ελένη Καστάνη: «Aπορώ πώς έχω κάνει καριέρα με σκέτο ταλέντο»

Keywords
Τυχαία Θέματα