Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη μετά τις απειλές που δέχτηκε -«Εχθές γύρισα με φίλη μου στο σπίτι για προστασία»

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά την νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στον Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας ένα ομοφοβικό σχόλιο όπου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι “εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες να πεις ρε

συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που δε δίστασαν να δείξουν δημόσια, τόσο μέσα από τα social media όσο και μέσα από την εκπομπή της, τον εκνευρισμό τους για τις δηλώσεις τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 9/10 στον αέρα του «Super Κατερίνα» ότι δέχτηκε ακόμη και απειλές εξαιτίας όσων είπε.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. “Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα”. Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου», αποκάλυψε.

Σήμερα 10/10 η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε μέσα από την εκπομπή της ότι εχθές αναγκάστηκε να επιστρέψει σπίτι της με μια φίλη της λόγω του ότι φοβήθηκε ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε.

«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι, με φίλη μου εννοώ. Μην παρεξηγηθώ. Δεχόμουν απειλές ότι θα έρθουν κάποιοι από τον Βόλο – όχι ο ίδιος ο κ. Μπέος δεν μου έστειλε – να μου κάνουν, να μου ράνουν, να με χτυπήσουν επειδή τόλμησα και μίλησα», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο με τον Fedez να συναντά τα παιδιά του μετά το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα