Ο Νίκος Μουτσινάς για τα δάκρυα του Περικλή Κονδυλάτου: “Μας κοροϊδεύει φρικτά”

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το Survivor και χθες, επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα, προβλήθηκαν στην εκπομπή Love it οι πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής κοσμημάτων με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και εξομολογήθηκε πως οι στιγμές που έζησαν μαζί θα τους ενώνουν για πάντα.

“Ο Τριαντάφυλλος δρούσε με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα.

Ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές, ταϊσαμε ο ένας τον άλλον με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά. Βάλαμε στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα και μείναμε δύο άνθρωποι αντιμέτωποι με συνθήκες πολύ σκληρές και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο απλά σαν να είμαστε άνθρωποι.”, είπε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Τα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor προβλήθηκαν στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και ο Νίκος Μουτσινάς ξαφνιάστηκε με τα όσα άκουσε.

“Μας κοροϊδεύει! Θεωρώ ότι μας κοροϊδεύει φρικτά. Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι μας κοροϊδεύει και θα μας το πει όταν έρθει εδώ πέρα, ότι “παιδιά, εγώ σας έκανα πλάκα κι εσείς κοιμάστε όρθιοι”. Γιατί αν το έπαθε αυτό στην πραγματικότητα, ειλικρινά το Survivor είναι ένα παιχνίδι που είναι προϊόν μοντάζ!”, είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ για τον γνωστό ηθοποιό που απομάκρυνε από το θέατρό της

Survivor: Η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη στη συνύπαρξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή που αλλάζει τα πάντα στη δίκη του Βόσκαρη

Keywords
Τυχαία Θέματα