Billy Porter: Γιατί δεν θα παρευρεθεί στο Met Gala 2024; O θλιβερός λόγος

14:48 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Billy Porter δεν θα παρευρεθεί στο Met Gala 2024. Ο λόγος είναι ότι θέλει ότι θρηνήσει τη μητέρα του, Cloerinda Jean Johnson. Η Johnson πέθανε τον Φεβρουάριο σε ηλικία 79 ετών. «Μόλις έχασα τη μητέρα μου» δήλωσε στο E! News στο TIME100 Gala στις 25 Απριλίου. «Πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου, οπότε αυτό κάνω. Και αυτό σημαίνει

ότι μερικές φορές θα λείπω από τα πάρτι» είπε ο 54χρονος Porter.

Φέτος, τα «Oscars» της μόδας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Μαΐου. Οι θαυμαστές του Met γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να προετοιμάσει κανείς την εμφάνισή του. Απαιτείται πολύς χρόνος, ενέργεια και προσοχή. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες περνούν μήνες για να δημιουργήσουν το outfit τους.

Οπότε, δεν εξεπλάγησαν με την απόφαση του Billy Porter. «Δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα» είπε. Και προσέθεσε αστειευόμενος: «Ο μπαμπάς είναι κουρασμένος».

Ο performer ανακοίνωσε δημόσια την είδηση του θανάτου της μητέρας του στις 29 Φεβρουαρίου. Σε κοινή δήλωση με την αδελφή του, Mary Martha Ford, είχε συγκινήσει τους ακολούθους του. «Ήμασταν δίπλα της όταν άφησε την τελευταία της πνοή. Ήταν κουλουριασμένη στην αγκαλιά μας. Η μαμά έζησε τη ζωή στο έπακρο παρά τους φυσικούς περιορισμούς που της επιβλήθηκαν. Ήταν η προσωποποίηση του αληθινού χριστιανισμού. Η άνευ όρων αγάπη της είναι πρότυπο για όλο τον κόσμο. Το παράδειγμά της είναι αυτό για το οποίο συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε».

Φυσικά, η απουσία του Porter από το Met Gala θα είναι παραπάνω από αισθητή. Είναι ένας εκ των καλεσμένων που πραγματοποιεί τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες εμφανίσεις. Κάθε χρόνο εντυπωσιάζει, με αποκορύφωμα την εμφάνισή του το 2019 στο «Camp: Notes on Fashion».

Keywords
Τυχαία Θέματα