Basket League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των πλέι οφ – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «κλείδωσαν» τις δυο τελευταίες θέσεις

Η διαδικασία των πλέι άουτ της Basket League ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/4) με την πραγματοποίηση της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια παρακάτω.



Παρά την ήττα της από την Καρδίτσα η ΑΕΚ τερματίζει πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα και μπαίνει στα πλεί οφ ως 7η αντιμετωπίζοντας

τον 2ο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Αμαρουσίου στην Πυλαία κατέλαβε την 2η θέση στα πλεί άουτ, συνεπώς στα πλέι οφ θα μετάσχει ως η 8η ομάδα της κατάταξης αντιμετωπίζοντας τον πρώτο Παναθηναϊκό.

Βεβαίως το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους δύο δικεφάλους θα έχουν ερυθρόλευκοι και πράσινοι αντίστοιχα.



Από εκεί και πέρα εκκρεμεί η ολοκλήρωση της φάσης του Top 6, καθώς απομένει μια αγωνιστική. Επιπλέον απομένει να πραγματοποιηθεί και η εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την τελική κατάταξη μένει να δούμε ποια ομάδα θα καταλάβει οριστικά την 3η θέση και ποια την 4η με το Περιστέρι και τον Προμηθέα να ερίζουν για τις δύο θέσεις. H oμάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα, έχοντας νικήσει και δύο φορές στην κανονική περίοδο.



Basket League: Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι άουτΚαρδίτσα – ΑΕΚ 81-79ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62Απόλλων Π. Λαύριο 66-104Basket League: Η οκτάδα των πλέι οφ

1. Παναθηναϊκός

2. Ολυμπιακός

3. Περιστέρι

4. Προμηθέας

5.  Άρης

6.  Κολοσσός

7.  ΑΕΚ

8.  ΠΑΟΚ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ (εκκρεμεί 1 αγωνιστική)(1) ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ (8)(2) Ολυμπιακός – ΑΕΚ (7)(3) Περιστέρι ή Προμηθέας  – Κολοσσός (6)(4) Περιστέρι ή Προμηθέας – Άρης (5)Η βαθμολογία της Basket League (πλέι οφ και πλέι άουτ)

*Τα πλέι άουτ ολοκληρώθηκαν, ενώ για το Top6 απομένει 1 αγωνιστική

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Basket League, Αυτά, – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,Basket League, afta, – aek, paok