Survivor 12-5 spoiler : Τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor 12-5 spoiler : Ένα διαφορετικό Survivor απόψε με αγώνες ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες. Όχι απλά για ένα μεγάλο έπαθλο, αλλά και για την ασυλία. Τι θα ισχύσει από σήμερα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Ο Γιώργος Λιανός έχει να κάνει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις απόψε στο Survivor. Οι αλλαγές είναι σημαντικές. Ουσιαστικά το Survivor 2024 γυρίζει λίγα χρόνια πίσω και πάει προς

το Ελλάδα – Τουρκία. Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει, ωστόσο η 19η εβδομάδα αυτή τη μορφή θα έχει.

Από τα λίγα που μαθαίνουμε έτσι θα πάει τις δύο επόμενες εβδομάδες και… βλέπουμε.

Δεν καταφέραμε να έχουμε Survivor spoiler για την ασυλία. Μόνο την καθιερωμένη μας εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την 1η ασυλία. Άλλαξαν και ομάδες οι Τούρκοι All Star πρόσφατα, οπότε… τρέχα γύρευε.

Το ερώτημα έχει να κάνει με τα συμβούλια του νησιού όμως. Δεν θα έχουμε τεράστιες αλλαγές. Τα φυσιολογικά να περιμένετε.

Survivor 12-5 spoiler : Τι θα γίνει στην ψηφοφορία;

Τούρκοι και Έλληνες χαμένοι θα περιμένουν να κάνουν το αυτονόητοι οι ομάδες τους και συμπαίκτες τους. Με άλλα λόγια, ο πιο αδύναμος να είναι μονομάχος και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αν χάσουν οι κόκκινοι, για παράδειγμα. Οι Τούρκοι θα βγάλουν έναν μονομάχο και οι Έλληνες Διάσημοι έναν μονομάχο. Και έτσι θα πάμε παρακάτω.

Αν χάσουν οι Διάσημοι είναι φαβορί για μονομάχος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αυτή τη φορά. Παρότι ουδείς μπορεί να αποκλείσει τη Δώρα, επειδή υπάρχει παρεάκι.

Αν χάσουν οι Μαχητές, θα βγει στον τάκο ο Σταμάτης.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα