Survivor 13/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor 13/5 spoiler: Διαφορετικό πλέον το Survivor 2024. Η 19η εβδομάδα του Survivor θα είναι αλλιώτικη από τις άλλες. Οι Τούρκοι θα δώσουν τη βοήθειά τους τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές;

Δεν είναι πλέον εύκολο να βρούμε το Survivor spoiler. Ο Ατζούν δεν ήθελε το παιχνίδι να γίνει ατομικό

τόσο γρήγορα. Διότι, το ενδιαφέρον θα είχε χαθεί. Πολύ δύσκολο να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας είναι η αλήθεια. Διότι, οι ομάδες θα αλλάζουν κάθε φορά.

Τι πρόβλεψη να κάνεις και πόσα μπορείς να πεις για τη δυναμική των δύο ομάδων; Από τη στιγμή που δεν θα ξέρουμε τι θα βλέπουμε; Το ζήτημα είναι ποια ομάδα έχει την καλύτερη δυναμική. Παίζει ρόλο το ποιος θα διαλέξει πρώτος παίκτες.

Διότι, δεν θα πάνε οι Έλληνες κόκκινοι με τους Τούρκους κόκκινους και το αντίστοιχο στους μπλε. Θα διαλέγουν κάθε φορά διαφορετικούς παίκτες. Αν και δεν θα το παίζουν ακριβώς έτσι. Μάλλον θα έχουν κάποιες σταθερές.

Με άλλα λόγια, πάμε στα γνωστά. Τι θα κάνουν οι Έλληνες παίκτες είναι το ζήτημα. Η αρχική τοποθέτησή μας ήταν πως οι μπλε θα έχουν ένα προβάδισμα, ωστόσο υπάρχει ένα «αλλά».

Survivor 13/5 spoiler: Αυτοί το προβάδισμα για την 2η ασυλία!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα