Από Μπάγερ Λεβερκούζεν έγινε Neverlusen – Σε 15 παιχνίδια γκολ στο 90+ και αποφυγή γκέλας

Έτοιμοι να γίνουν invincibles είναι οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο που φέτος έχουν μετατρέψει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν σε Neverlusen και σε μια ομάδα που αρνείται να χάσει!

Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε φέτος τις ασπιρίνες στην πρώτη κατάκτηση της Bundesliga στην ιστορία της ενώ είναι εντός στόχων τόσο στο UEFA Europa League όσο και στο Κύπελλο Γερμανίας.

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τα όσα

είχε προβλέψει ο Ζοσέ Μουρίνιο για εκείνον, προτού γίνει ένας από τους πιο ανερχόμενους προπονητές της Ευρώπης.

Από Μπάγερ Λεβερκούζεν έγινε Neverlusen – Σε 15 παιχνίδια γκολ στο 90+ και αποφυγή γκέλας

Εκτός από την σαλατιέρα αλλά και την κατάκτηση των δύο υπόλοιπων τροπαίων, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία να κατακτήσει με αήττητο τρόπο το γερμανικό πρωτάθλημα.

Παρότι χθες (27/4) βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Στουτγκάρδη, η Λεβερκουζεν ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο 90’+7′, διατηρώντας άθικτο το τρομερό αήττητο σερί της!

Πιο συγκεκριμένα, ένα buzzer beater του Άντριχ, διατήρησε ζωντανό το όνειρό της για κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Γερμανία χωρίς να έχει ούτε μία ήττα!

Κόντρα σε μια ομάδα που πραγματοποιεί με τη σειρά της μια εξαιρετική σεζόν, όντας μια ανάσα από την επιστροφή της στο UEFA Champions League μετά από πολλά χρόνια, η Μπάγερ έδειξε τον χαρακτήρα αλλά και την πίστη της σε αυτό που πάει να κάνει.

Κόντρα σε κάθε λογική, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει γκολ στο 90+ και είτε πανηγύρισε ένα τρίποντο είτε απέφυγε τη γκέλα!

Δείτε τα παιχνίδια στα οποία η Μπάγερ Λεβερκούζεν σκόραρε στο 90+ πριν από τον αγώνα με τη Στουτγκάρδη:

Δείτε τα higlights από την ισοπαλία της Μπάγερ Λεβρκούζεν με τη Στουτγκάρδη:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα