Τελικός Κυπέλλου: «Κλείδωσε»! Ημερομηνία και ώρα

Αφού δεν έμεινε… μαργαρίτα στο Πάρκο, ο κύβος ερρίφθη για το πότε τελικά θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Άρης και Παναθηναϊκός οι δύο φιναλίστ που περιμένουν το επίσημο από την ΕΠΟ, αν και ανεπίσημα έχουν ενημερωθεί.

Μετά το νέο πρόγραμμα της Super League

για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play off, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, ο τελικός που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Μαΐου, πήγε πιο πίσω.
Η Τετάρτη 22 Μαϊού ήταν μια επιλογή, αλά εκείνη την ημέρα θα γίνει ο τελικός του Europa League. To Σάββατο 25 Μαΐου που επίσης ήταν μια εναλλακτική, θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League γυναικών.

Μοναδική διαθέσιμη ημερομηνία πλέον η Πέμπτη 23 Μαΐου. Και πιθανότατα η σέντρα θα οριστεί για τις 9 το βράδυ, αν και αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αφού πρέπει να δώσει το ok και η Cosmote tv που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Οσον αφορά στο ερώτημα, αν οι εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έιναι σε θέση να φιλοξενήσουν οπαδούς των δύο ομάδων. Ο τελικός κυπέλλου θα είναι και φέτος μια γιορτή χωρίς καλεσμένους και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που εξ αρχής ήθελε και ο Παναθηναϊκός αφού τα 5.000 εισιτήρια που θα έπαιρνε στην καλύτερη, ήταν πολύ λίγα για να καλύψει τις ανάγκες του. Οπότε όλα δείχνουν οτι ο τελικός θα γίνει (σίγουρα) στις 23/5, πιθανότατα στις 21.00 και με άδειες εξέδρες.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα