Δεν είναι 100% σίγουρο πως ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ ανανέωσαν μεσούσης της σεζόν τη συνεργασία τους. Η μεταξύ τους σχέση (και με τον Ιβάν Σαββίδη) έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, πέραν του επαγγελματικού. Αυτό όμως έχει πολλές αναγνώσεις για την επόμενη μέρα της μεταξύ τους πορείας.

Από την αρχή, σαν Sportime, πήραμε απόσταση για το μακροχρόνιο πλάνο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου. Ασφαλώς και το

συμβόλαιο, σε ότι αφορά τους όρους και το οικονομικό σκέλος, ήταν επί της ουσίας τυπική υπόθεση, το «αύριο» όμως όχι και τόσο. Διότι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, ο ΠΑΟΚ ακόμα πιο συγκεκριμένες δυνατότητες και «θέλω».

Στο προκείμενο: Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη από την μία έδωσε την απαιτούμενη «υπεραξία» σε technical staff και παίκτες. Από την άλλη μεριά όμως, το βράδυ της Τούμπας με την Μπριζ φέρεται να «άδειασε» πλήρως τα αποδυτήρια! Από ενέργεια, motivation μια και εφεξής ο «Δικέφαλος» δεν έχει εμφανιστεί στο γήπεδο και πλέον από υποψήφιος για τον τίτλο απειλείται με έξωση από την 4η θέση.

Η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ (20.30, Novasports) απόψε είναι η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι μεγάλο προς το τέλος της σεζόν ο Δικέφαλος του Βορρά. Κακά τα ψέματα, δεν είναι εύκολο. Από την άλλη, μιλάμε για μια ζαριά. Όλα είναι πιθανά. Ακόμα όμως κι αν φέρει «εξάρες», η ανατροπή και το να έρθει το πρωτάθλημα μοιάζει όνειρο απατηλό.

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου για 3η διαδοχική χρονιά, δυστυχώς, δεν έκανε την υπέρβαση. Πλήγμα για τον προπονητικό του εγωισμό. Σκέψη για την επόμενη μέρα του. Μην ξεχνάτε πως τα συμβόλαια είναι χαρτιά και τίποτε παραπάνω. Η καρδιά «μιλάει» σε τέτοιες αποφάσεις…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα