e-Sportime (11/4): Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την OPAP Arena – Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

e-Sportime (11/4): Απλά είναι τα πράγματα. Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να επέμβει και να μη γίνει ο τελικός του Conference League στην OPAP Arena. Ο Ολυμπιακός είναι εκεί και η παρουσία του σήκωσε σκόνη και φήμες, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι.

Η UEFA δεν είναι ένας οργανισμός που αλλάζει έτσι για… πλάκα τις αποφάσεις του. Το ελληνικό κράτος και η ελληνική αστυνομία θα πρέπει να βρει τον τρόπο να διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας με ασφάλεια. Εκτός και δηλώσει αδυναμία να εγγυηθεί την ασφάλεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως εξηγεί ο Γεράσιμος Μανωλίδης κάτι τέτοιο φαντάζει ένα απίθανο σενάριο για να συμβεί, λίγες μόνο μέρες πριν τις Ευρωεκλογές στην Ελλάδα. Και γενικώς δηλαδή, δεν είναι κάτι πιθανό να γίνει. Ασχέτως τι γράφεται σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Πολύ πιθανό να δούμε και κάνα Tik-Tok από τον Πρωθυπουργό που να το εξηγεί κιόλας. Ενεργός τελευταία είναι άλλωστε.

e-Sportime (11/4) – Παρασκήνια με Φορτούνη και όχι μόνο

Μπόλικες οι ειδήσεις και στα καθιερωμένα παρασκήνια που έχουμε στην ηλεκτρονική έκδοση κάθε Σαββατοκύριακο.

Το συμβόλαιο του Φορτούνη με τον ΟλυμπιακόΟ Γαλανόπουλος και το μέλλον του στην ΑΕΚΠως απέκτησε τον Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (10/5/2024) μέσω Mailchimp ΕΔΩ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα