Βαγγέλης Μαρινάκης: Τον βρήκαν από το BBC μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα και τον ρώτησαν για Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τον βρήκαν από το BBC μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα και τον ρώτησαν για τον Ολυμπιακό, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και πώς βλέπει το μέλλον.

Σίγουρος ότι η Φόρεστ θα αποφύγει τον υποβιβασμο, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης,

μετά τη μυθική νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και την πρόκριση των ερυθρολευκων στον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Ο Bαγγέλης Μαρινάκης δέχτηκε τις ερωτήσεις του BBCγια το μέλλον της 17ης στην Πρέμιερ Λιγκ, Φόρεστ, η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Θυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, ο σύλλογος της Αγγλίας έχασε την έφεσή του κατά της ποινής αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών για παραβίαση των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League (PSR).

«Θα δείτε σπουδαία πράγματα με τη Φόρεστ», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο BBC Sport.

«Είμαι σίγουρος ότι θα μείνουμε όρθιοι και είμαι σίγουρος ότι θα δείτε στα επόμενα χρόνια πού θα είναι ο Φόρεστ», είπε. «Είναι μια μεγάλη ομάδα, μας εμπνέει και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και θα δείτε τα επόμενα χρόνια ότι έχουμε μεγάλα όνειρα για τη Φόρεστ», συμπλήωσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφορικά με την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού είπε πως πρόκειται για «ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το φανταστικό κοινό, όλοι υποστήριξαν».

«Υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτό το γήπεδο στον Πειραιά, έχεις αυτά τα θετικά vibes που σε βοηθούν και νιώθεις νικητής από την αρχή», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Η αναφορά για το μέλλον του και ποια είναι τα νέα του θέλω

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Το ξέκοψε η UEFA για τον τελικό της OPAP Arena – Το ανακοίνωσε πριν λίγο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαγγέλης Μαρινάκης, BBC, Ολυμπιακός – Άστον Βίλα, Νότιγχαμ, Ολυμπιακό,vangelis marinakis, BBC, olybiakos – aston vila, notigcham, olybiako