Στις 5 Οκτωβρίου θα διατεθεί το Assassin’s Creed Mirage της Ubisoft

10:02 16/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Ubisoft, το παιχνίδι Assassin’s Creed Mirage έγινε επίσημα «Gold», κάτι που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία της ανάπτυξής του.

Από ότι φαίνεται, το παιχνίδι έφτασε σε αυτή τη φάση της παραγωγής νωρίτερα από το αναμενόμενο με την Ubisoft

να ανακοινώνει ότι η διάθεση του τίτλου θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, από τις 12 Οκτωβρίου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, στις 5 Οκτωβρίου.

Assassin's Creed Mirage has gone gold and is coming out a week early!

On behalf of the entire team, we can't wait for you to explore 9th Century Baghdad with Basim.

Your journey now starts on October 5. Save the new date! #AssassinsCreed pic.twitter.com/eWAZttvjIX

— Assassin's Creed (@assassinscreed) August 14, 2023

Το Assassin’s Creed Mirage αναπτύχθηκε από την Ubisoft Bordeaux και θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της σειράς στις βασικές αρχές των παλαιότερων τίτλων και θα εστιάζει στη μυστικότητα και στην ικανότητα να μην γίνεστε αντιληπτοί (stealth mode) στις επιχειρήσεις σας, στις διαδρομές παρκούρ, στις παρακολουθήσεις και στις κλοπές και βεβαίως στις δολοφονίες.

Στο παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο του Basim, ενός χαρακτήρα που γνωρίσαμε στον προηγούμενο τίτλο, Assassin’s Creed Valhalla αν και τα γεγονότα στο νέο παιχνίδι διαδραματίζονται περίπου δύο δεκαετίες νωρίτερα από τη συνάντησή του με τον Eivor. Υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του Roshan, ο Basim θα συνεργαστεί με τους πρώτους Assassins, τους «Hidden Ones» καθώς ακολουθεί διαδρομές παρκούρ στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα.

Η εταιρεία έχει δώσει στο παρελθόν (τον Ιούνη που μας πέρασε) πληροφορίες για το gameplay και το σενάριο ενώ έχει επιβεβαιώσει ότι δεν σκοπεύει να προσφέρει περιεχόμενο DLC για το Assassin’s Creed Mirage, το οποίο όπως αναφέραμε θα διατεθεί στις 5 Οκτωβρίου για PC και τις κονσόλες PlayStation και Xbox στις 5 Οκτωβρίου.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Στις 5 Οκτωβρίου θα διατεθεί το Assassin’s Creed Mirage της Ubisoft appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα