Αν ζεσταίνεστε, τι καλύτερο από μια βουτιά μέσα στην πισίνα; (vid)

«Κοιμόμουν στο κρεβάτι μου όταν ξαφνικά άκουσα έναν τεράστιο κρότο, σα δυνατή έκρηξη», δήλωσε στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό AZFamily ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Joe Papineau. Όταν βγήκε στον κήπο, αντίκρισε ένα Tesla Model 3 να δροσίζεται στην πισίνα του, έχοντας προκαλέσει ζημιές στη μάντρα, τον κήπο καθεαυτό και βέβαια στην πισίνα και τον εξοπλισμό της. Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα στην Arizona των ΗΠΑ.

Ο Papineau πιστεύει ότι ένα αυτοκίνητο βγήκε άτσαλα μπροστά από το

Tesla κι ο οδηγός του, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει το ατύχημα, έκανε ελιγμό αποφυγής, Παρά το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, απόρροια της τοποθέτησης των μπαταριών χαμηλά στο αμάξωμα, η κατάληξη δεν ήταν ευτυχής, όσο κι αν μια βουτιά καλοκαιριάτικα είναι πάντα αναζωογονητική.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη, η αυλή ανακαινίστηκε πρόσφατα. Είχε ολοκαινούριο χλοοτάπητα, νέα διασκόσμηση στον περιβάλλοντα χώρο και βέβαια αλλαγές στην πισίνα. Παρά τα συναισθήματα απογοήτευσης που πρέπει να ένιωσε στιγμιαία ο Papineau, πήδηξε ο ίδιος στην πισίνα για να βοηθήσει τον οδηγό να βγει από το βυθισμένο όχημα.

Παρά τις εκτεταμένες ζημιές στο Tesla, συμπεριλαμβανομένου του σπασμένου παρμπρίζ, ο οδηγός γλίτωσε μόνο με ελαφριούς τραυματισμούς. Την ώρα του ατυχήματος δεν επέβαιναν άλλοι επιβάτες στο αυτοκίνητο. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το ατύχημα και δεν έχει εκδώσει ακόμη καμία επίσημη δήλωση σχετικά με τα αίτια που το προκάλεσαν.

The post Αν ζεσταίνεστε, τι καλύτερο από μια βουτιά μέσα στην πισίνα; (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα