Gameplay trailer από το Aliens: Dark Descent

Οι Focus Home και Tindalos Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Aliens: Dark Descent. Κατά την ενασχόληση μας με το Aliens: Dark Descent, θα οδηγήσουμε μια ομάδα πεζοναυτών ενάντια από αιμοβόρα xenomorphs και διάφορους άλλους κινδύνους. Στη διάθεση τους οι παίκτες θα έχουν μια σειρά από τακτικές ικανότητες, καθώς στρατολογούν νέες μονάδες, ανεβαίνουν επίπεδα και ελέγχουν την ομάδα των Colonial Marines τους σε πραγματικό χρόνο.

Η ομάδα θα μπορεί να κινηθεί ως μια

ενιαία μονάδα χρησιμοποιώντας intuitive controls, με τις εντολές να «υπακούονται γρήγορα» και να εκτελούνται από τους Marines, καθώς χρησιμοποιούμε το μυαλό μας για χαράξουμε την κατάλληλη στρατηγική για να επιβιώσουμε στα επίμονα και διαδραστικά επίπεδα του τίτλου. Θα πρέπει να φροντίσουμε και τους πεζοναύτες μας, γιατί μόλις “γνωρίσουν την μοίρα τους”, και πέσουν νεκροί και θα έχουν φύγει οριστικά.

Το Aliens: Dark Descent είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, με την κυκλοφορία του να έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου.

The post Gameplay trailer από το Aliens: Dark Descent appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα