Και με τη «βούλα»... Παπανικολάου!

Η επιστροφή ολοκληρώθηκε και στο τυπικό κομμάτι της. Ο Κώστας Παπανικολάου, συνεπώς, είναι ξανά με κάθε επισημότητα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις, για να υπογράψει αμέσως μετά το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους».

Ο διεθνής φόργουορντ, βέβαια, έχει ήδη ενσωματωθεί στο σύνολο, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική προπόνηση χθες (23/1), χωρίς όμως κάτι τέτοιο να σημαίνει

πως θα βρεθεί στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι (25/1) με τον Παναθηναϊκό. Ο «Παπ» θα κάνει λίγη ακόμη υπομονή για την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του και το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στις 31/1 και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρκαδικό.

Στην Ευρωλίγκα δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής και θα μπορεί να παίξει από την όγδοη αγωνιστική, όταν και ξεκινά ο δεύτερος γύρος του Top-16. «Καρφιτσωμένη» είναι ήδη για τον ίδιο η ημερομηνία της 26ης Φεβρουαρίου στον αγώνα του «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την ομάδα που έκανε... πάσο βλέποντας την επιθυμία του να γίνει ξανά κάτοικος Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα