6+2 ταινίες και σειρές που βλέπουν όλοι στο ERTFLIX

16:01 27/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Πρωτότυπες ελληνικές και ξένες σειρές, και σημαντικές ταινίες για κάθε γούστο, είναι τώρα διασθέσιμες -εντελώς δωρεάν- μέσα από την πλατφόρμα του ERTFLIX, και θα σας κρατήσουν συντροφιά τις ημέρες του Πάσχα.

Ξεχωρίσαμε μερικές από τις ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή δωρεάν στην πλατφόρμα του ERTFLIX, και σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Without Sin

Μίνι δραματική σειρά 4 επεισοδίων. Ένα θρίλερ σε τέσσερα μέρη που ερευνά τη σχέση ανάμεσα

στη Στέλλα, μια μητέρα που πενθεί και τον Τσαρλς, τον άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της κόρης της. Με άλλη μια έφηβη να βρίσκεται σε κίνδυνο, η Στέλλα καλείται να συνεργαστεί με τον Τσαρλς για να φτάσει στην αλήθεια, πριν να είναι αργά.

Πρωταγωνιστούν: Βίκι ΜακΚλιούρ, Τζόνι Χάρις, Ντόροθι Άτκινσον, Γιόχαν Μάιερς, Κάλλουμ Φούλερ, Αντρέα Λόου, Έζρα Φάροκ Χαν, Πέρι Φιτζπάτρικ, Χάρβεϊ Σκρίμσοου, Κίραν Μπάρτον.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Πολέτι.

Σενάριο: Φράνσις Πολέτι.

Η σειρά είναι διαθέσιμη εδώ.

Fury

Απρίλιος του 1945, τελευταίες μέρες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Ένας σκληροτράχηλος διοικητής τεθωρακισμένων, με το όνομα Ντον “Γουορντάντι” Κόλιερ, επικεφαλής ενός άρματος Sherman και ενός πενταμελούς πληρώματος, αναλαμβάνει μια θανάσιμη αποστολή πίσω από τις εχθρικές γραμμές.

Λιγότεροι και όχι επαρκώς οπλισμένοι, καθώς και με το βάρος του άπειρου στρατιώτη Νόρμαν, ο Γουορντάντι και οι άνδρες του έχουν όλες τις πιθανότητες εναντίον τους, καθώς προχωράνε για να χτυπήσουν την καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπάφ , Λόγκαν Λέρμαν, Τζον Μπέρνταλ, Μάικλ Πένια, Σκοτ Ιστγουντ, Αλίσια Φον Ριτμπεργκ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άιερ.

Η ταινία είναι διαθέσιμη εδώ.

Exit

Σκοτεινή, δραματική σειρά βασισμένη σε αληθινές ιστορίες του οικονομικού κόσμου της Νορβηγίας. Οι σκηνές διαδραματίζονται στους κόλπους αυτού του μυστικού, κλειστού κύκλου όπου τέσσερις φίλοι από τη δυτική πλευρά του Όσλο αναζητούν μια διέξοδο από την καθημερινότητα της ζωής τους. Μοιράζονται μια πολύ ιδιαίτερη ναρκισσιστική τάση και έναν τρόπο ζωής που μοιάζει επιτυχημένος, αλλά όλες οι μέρες τους είναι μια ακροβασίας χωρίς τέλος ανάμεσα σε υποχρεώσεις, χρήματα και ψέματα. Μοιράζονται τα πάντα, αλλά εξαιτίας ενός εσωτερικού κώδικα, η υπόστασή τους ως εκατομμυριούχοι και οικογενειάρχες βρίσκεται σε σύγκρουση με την δίψα τους για βία, ναρκωτικά και σεξ.

Πρωταγωνιστούν: Σάιμον Τζ Μπέργκερ, Άγκνες Κίτελσεν, Τομπίας Σάντελμαν, Παλ Σβερ Χάγκεν, Τζον Οϊγκάρντεν, Ιν Μαρίε Γουίλμαν, Έλεν Χέλιντερ, Ρολφ Λάσγκααρντ, Άντερς Μπάασμο.

Σκηνοθεσία: Όιστιν Κάρλσεν.

Η σειρά είναι διαθέσιμη εδώ.

Η Μεγάλη Υπόσχεση

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Μάικλ, ενός νεαρού Αρμένιου που ονειρεύεται να σπουδάσει ιατρική. Όταν ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσει, γνωρίζει την Αρμένισσα Άννα και την ερωτεύεται, παρόλο που εκείνη βγαίνει με τον Αμερικανό φωτογράφο Κρις, ο οποίος έχει σταλεί στην Τουρκία για να καταγράψει την πρώτη γενοκτονία του 20ού αιώνα, όταν οι Τούρκοι εξόντωσαν την αρμένικη μειονότητα. Ένα ερωτικό τρίγωνο εγκαθίσταται μέσα στη φρίκη του πολέμου.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Όσκαρ Άιζακ, Σορέ Αγκντάλσου, Σαρλότ Λε Μπον.

Σκηνοθεσία: Τέρι Τζορτζ.

Η ταινία είναι διαθέσιμη εδώ.

Χτυπημένος από Έρωτα

Για τον Μπάρι Ίγκμαν η επιβίωση είναι δύσκολη. Βρίσκεται συναισθηματικά απομονωμένος μέσα στο χαοτικό σύμπαν μιας αμερικάνικης μεγαλούπολης, παγιδευμένος στον ιστό μιας ζωής χωρίς συναισθηματικό ενδιαφέρον και ένταση.

Μια δυναστική οικογένεια με επτά αδερφές που τον καταπιέζουν, μια εργασία χωρίς ουσία και βάρος, μια κενή συναισθηματική ζωή. Όταν βρεθεί «χτυπημένος από έρωτα», θα καταστρατηγήσει τις «αρχές» του, θα αντιμετωπίσει μια σπείρα εκβιαστών και θα ταξιδέψει πρώτη φορά με αεροπλάνο.

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Έμιλι Γουάτσον, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Λούις Γκουζμάν.

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον.

Η ταινία είναι διαθέσιμη εδώ.

Off Season

Μίνι αστυνομική σειρά 6 επεισοδίων. Ένας κατά συρροή δολοφόνος “δραστηριοποιείται” και στις δύο πλευρές των Γαλλο – Ελβετικών συνόρων. Οι αστυνομικοί Πεϊρί από την Ελβετία και Μπουαουνί από τη Γαλλία, αναλαμβάνουν να ερευνήσουν τα εγκλήματα. Όμως, η Ελβετή αστυνομικός έχει να αντιμετωπίσει και δικά της προβλήματα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Χαντς, Σοφιάν Ζερμανί, Κλαρίνα Σιέρο, Σίριλ Μέτζγκερ, Άννα Πιέρι, Νίκολας Γουάντζιτσκι.

Σκηνοθεσία: Πιερ Μονάρ.

Η σειρά είναι διαθέσιμη εδώ.

Σε Ρηχά Νερά

Καθώς η Νάνσι κάνει σερφ μόνη της σε μια απομονωμένη παραλία στην άκρη του Μεξικό, βρίσκεται κυνηγημένη από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και εγκλωβίζεται πάνω σε έναν μικρό βράχο.

Αν και απέχει μονάχα 200 μέτρα από την ακτή, η επιβίωση θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, αναγκάζοντάς την να επιστρατεύσει όλες της τις δυνάμεις, τη θέληση και την εφευρετικότητά της.

Πρωταγωνιστούν: Μπλέικ Λάιβλι, Όσκαρ Τζενάντα, Σεντόνα Λέγκε.

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ-Σερά.

Η ταινία είναι διαθέσιμη εδώ.

Millennium

Μίνι σειρά 6 επεισοδίων που βασίζεται στην τριλογία μυθιστορημάτων του Στιεγκ Λάρσον. Η σειρά Millennium είναι μια περιπέτεια εγκλήματος, μυστηρίου και διαφθοράς. Οι ασυνήθιστοι ήρωες αυτού του θρίλερ είναι ο δημοσιογράφος Μίκαελ Μπλόμκβιστ που έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση και η επιφυλακτική και εξαιρετικά ικανή χάκερ Λίσμπετ Σαλάντερ.

Πρωταγωνιστούν: Νούμι Ραπάς, Μίκαελ Νίκβιστ, Λένα Έντρε, Τζέικομπ Έρικσον, Πήτερ Άντερσον, Μάικ Σπέιτς, Άνικα Χάλιν.

Η σειρά είναι διαθέσιμη εδώ.

To άρθρο 6+2 ταινίες και σειρές που βλέπουν όλοι στο ERTFLIX δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
6+2,ERTFLIX