Grand Opening για τη Hästens στην Αθήνα

Το πολυτελές σουηδικό brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων, Hästens, γιόρτασε την άφιξή του στην Ελλάδα με ένα exclusive Grand Opening του ομώνυμου καταστήματος στον Άλιμο.

Eκπρόσωποι των ελληνικών media, αρχιτέκτονες και Interior Designers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μοντέλα κρεβατιών και στρωμάτων της Hästens, η οποία ήρθε στην

Ελλάδα από την Candia – Αφοί Μιχ. Βελιβασάκης. Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο αξιότιμος Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, Johan Borgstam, ενώ παρέστη και ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens.

Ο Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης, CEO της Candia – Αφοί Μιχ. Βελιβασάκης, ανέφερε πως οι αξίες που μοιράζονται οι δύο εταιρείες είναι αυθεντικότητα, σεβασμός, δεξιοτεχνία, ευεξία και βιωσιμότητα. «Αυτά δημιούργησαν τον συνδετικό ιστό που οδήγησε τη Hästens – με την ιστορία σχεδόν 2 αιώνων – να εμπιστευθεί την Candia και την οικογένειά μας για τη διαχείριση της πιο πολυτελούς μάρκας κρεβατιού και στρώματος στον κόσμο», τόνισε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα