Ενίσχυση πωλήσεων και λανσαρίσματα παγωτού από την Κρι Κρι

Η συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση της Κρι Κρι, η αύξηση των πωλήσεων και τα λανσαρίσματα στην κατηγορία παγωτού, βρέθηκαν στο επίκεντρο του ετήσιου Συνέδριου Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας. Το φετινό συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η Κρι Κρι σημείωσε ανάπτυξη αποτελώντας «τη μοναδική εταιρεία

στην ελληνική αγορά με αύξηση μεριδίου σε όγκο το 2023, ενώ, για ακόμη μία χρονιά, διατήρησε τη δεύτερη θέση σε πωλήσεις παγωτού, ανάμεσα σε άλλες επώνυμες μάρκες», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το 2024, η Κρι Κρι θα εμπλουτίσει τη σειρά Master Rich με το ξυλάκι Master Rich Red Velvet & Blueberries, θα παρουσιαστεί σειρά λειτουργικού παγωτού, υπό το brand του Super Spoon, με υψηλή πρωτεΐνη και 0% προσθήκη ζάχαρης, σε δύο γεύσεις, Chocolate Hype και Peanut Butter Load. Επίσης, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία προχωρά σε επανασχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς Frozen Yogurt, η οποία θα εμπλουτιστεί με ακόμη δύο επιλογές.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, ανέφερε: «Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Κρι Κρι, αφού γιορτάζει 70 χρόνια λειτουργίας και παραγωγής παγωτού. Παρά τις δυσκολίες που επέφεραν την περασμένη χρονιά η εμπόλεμη κατάσταση που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή, η ενεργειακή κρίση, καθώς και η αύξηση των τιμών στα καταναλωτικά προϊόντα, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε δυναμικά και τη φετινή χρονιά, υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα