Λωζάνη: Τίτλος στο διπλό και πρόκριση στον τελικό για την Ντανίλοβιτς (vids)

Η Όλγα Ντανίλοβιτς συμπληρώνει μια εξαιρετική εβδομάδα στο 250άρι τουρνουά της Λωζάνης με την 21χρονη Σέρβα και προερχόμενη από τα προκριματικά να επικρατεί της Αναστασία Ποταπόβα με 6-3, 6-2 στον ημιτελικό παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, τον 2ο στην καριέρα της μετά το 2018. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ντανίλοβιτς, κόρη του θρύλου του σέρβικου μπάσκετ, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, πριν από 4 χρόνια είχε κατακτήσει τον 1ο της τίτλο στη Μόσχα κερδίζοντας την..Ποταπόβα στα 3 sets.

Τα καλά νέα

δεν σταμάτησαν εκεί για την αριστερόχειρα Σέρβα, καθώς λίγο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά μαζί με τη Γαλλίδα σπεσιαλίστα, Κριστίνα Μλαντένοβιτς χωρίς αγώνα καθώς αποσύρθηκαν οι Ταμάρα Ζίντανσεκ (η Σλοβένα ένιωσε αδιαθεσία) και Ουρλίκε Εϊκέρι.

@danilovic_olga/@KikiMladenovic take the doubles title in Lausanne due to the withdrawal of Eikeri/Zidansek (Zidansek-illness).

Danilovic now has two WTA doubles crowns and Mladenovic has 26.#WTALausanne

wta (@WTA) July 16, 2022

Αγωνιστικά η Ποταπόβα πλήρωσε ουσιαστικά το γεγονός ότι δεν είχε βοήθεια από το 2ο service στο οποίο κέρδισε μόλις 4 από τους 19 πόντους (21%), ενώ από την άλλη η Ντανίλοβιτς ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στους break-points καθώς εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 6 προσπάθειες. 

Στον τελικό της Κυριακής η Σέρβα θα βρει μπροστά της την Πέτρα Μάρτιτς που με τη σειρά της επικράτησε στον 2ο χρονικά ημιτελικό της Γαλλίδας Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 1-6, 6-3, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 5ο τελικό καριέρας και τον 1ο μετά το 2019. 

Pure delight

@MarticTennis holds off Garcia 6-4, 1-6, 6-3 to reach her first WTA final since 2019!#WTALausanne pic.twitter.com/j4Wf5kv7NC

wta (@WTA) July 16, 2022

LADIES OPEN LAUSANNE WTA 250 SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Λωζάνη: Τίτλος στο διπλό και πρόκριση στον τελικό για την Ντανίλοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα