Ξύπνησε μνήμες από το ένδοξο παρελθόν η Αζαρένκα (vids)

Για 11η φορά στην καριέρα της, η Βικτόρια Αζαρένκα θα δώσει το παρόν στη δεύτερη εβδομάδα του Australian Open με την σπουδαία επικράτηση επί της Γελένα Οσταπένκο το Σάββατο, για τον 3ο γύρο του πρώτου Major της χρονιάς.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια της διοργάνωσης (2012-13), εξαπέλυσε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση στο 2ο σετ απέναντι στη Λετονή και ανατρέποντας το προβάδισμα

με 5-2 games της αντιπάλου της, έφτασε στη σπουδαία νίκη με 6-1, 7-5 στη Margaret Court Arena, σφραγίζοντας το ραντεβού με την Νταγιάνα Γιαστρέμσκα στις “16” του Όπεν.

Champions doing champion things

Two-time #AusOpen winner @vika7 rallies from 2-5 to defeat Ostapenko 6-1 7-5! pic.twitter.com/lw95dfwG2k

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 20, 2024

Η Βίκα κέρδισε τα πέντε τελευταία games της αναμέτρησης, θυμίζοντας την τενίστρια που δεν έχανε στη Μελβούρνη και γνώρισε την αποθέωση από το Αυστραλέζικο κοινό.

Με 11 άσους και συνολικά 23 winners, η 34χρονη Λευκορωσίδα οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη την Οσταπένκο (30) και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση για τα φαβορί στη συνέχεια της διοργάνωσης, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της την πιθανή διασταύρωση με την Ίγκα Σφιόντεκ στα προημιτελικά.

Αυτή ήταν η 4η νίκη της Αζαρένκα σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Οσταπένκο και η 50η νίκη της 34χρονης στη Μελβούρνη.

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Ξύπνησε μνήμες από το ένδοξο παρελθόν η Αζαρένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα