Τζένιφερ Λόπεζ μητέρα: Το δημόσιο «σ’ αγαπώ», μετά τις συνεντεύξεις για το πόσο σκληρή ήταν

Η Τζένιφερ Λόπεζ ευχήθηκε στη μητέρα της, για την Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου. Με μια ανάρτηση, η σταρ εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στην Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ, λίγους μήνες μετά την τελευταία της αναφορά της

σε εκείνη, ότι υπήρξε σκληρή μητέρα. Σε ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, η JLo έγραψε: «Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στη μαμά μου. Όσο περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο τις θυσίες που έκανες για τον εαυτό σου και τα όνειρά σου για να μας δώσεις την ευκαιρία και τη δύναμη να ζήσουμε τα δικά μας.

Σε αγαπώ και σε αποδέχομαι γι’ αυτό που είσαι. Εκτιμώ όλα τα τραγούδια που τραγουδούσες και τον χορό στο σαλόνι και όλες τις ιστορίες που έλεγες και που κρεμόμουν από κάθε λέξη και μετά έκλαιγα από τα γέλια με τον τρόπο που τις έλεγες. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου εμφύσησες. Η ανθεκτικότητά σου ζει μέσα στα κόκαλά μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για τις όμορφες στιγμές, αλλά και για τις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές. Αυτές συνθέτουν τη ζωή μας και τη σχέση μας και δεν θα το ήθελα αλλιώς. Σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι. Για πάντα, Τζένιφερ».

Η αναφορά στη δύσκολη σχέση με τους γονείς της

Πριν μερικούς μήνες, η Λόπεζ είχε αναφερθεί στους γονείς της και τις δύσκολες σχέσεις της μαζί τους. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» η Λατίνα σταρ έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο, μια αναδρομή στο Μπρονξ, εκεί όπου μεγάλωσε με τα αδέλφια και τους γονείς της, από τους οποίους όμως, δεν έλαβε αρκετή αγάπη. «Όσο μεγάλωνα έψαχνα πάντα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι με αγαπάει», είπε η JLo και συνέχισε: «Ήμουν το μεσαίο παιδί, όχι το μικρότερο, ούτε η πρωτότοκη και απλά χάνεσαι λίγο ανάμεσα σε όλα αυτά».

Αναφερόμενη στους γονείς της, Γκουανταλούπε Ροντρίγκεζ και Ντέιβιντ Λόπεζ, που χώρισαν τη δεκαετία του ’90, η Λόπεζ, είχε τονίσει πως: «Ένιωθα ότι με παραμελούσε πολύ ο πατέρας μου, επειδή πάντα δούλευε τα βράδια και μετά όλη μέρα κοιμόταν και δεν ένιωθα ότι είχα αρκετή σχέση μαζί του. Η μητέρα μου ήταν το κέντρο της προσοχής, το άτομο που ήταν η “ψυχή” του πάρτι».

Jennifer Lopez says she didn’t receive enough love as a child from ‘narcissistic’ mother and absent dad https://t.co/K2Hl6qbNzG pic.twitter.com/fhntDYg1uS

— Page Six (@PageSix) February 28, 2024

Το τρέιλερ του «The Greatest Love Story Never Told»

Ειδικά για τη μητέρα της, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε τότε: «Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη γυναίκα και κουβαλάει πολλά φορτία, ήθελε να είμαστε ανεξάρτητες και να μην στηριζόμαστε ποτέ σε κάποιον άντρα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή». Πλέον, η ποπ σταρ και ηθοποιός έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους γονείς της και όπως αναφέρει η Daily Mail έχει έρθει πιο κοντά με τον πατέρα της, για τον οποίο έχει εκφράσει και δημόσια την αγάπη της μερικές φορές.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θυμήθηκε και τη στιγμή, που αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πάει στο κολέγιο, αλλά να σπουδάσει χορό. Τότε, είχε έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τη μητέρα της. Σχετικά με αυτό, η ποπ σταρ τόνισε: «Δεν ήθελα να πάω στο κολέγιο, ήθελα να δοκιμάσω τον χορό με πλήρη απασχόληση. Έτσι, εκείνη και εγώ είχαμε ένα διάλειμμα. Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: “Αυτό είναι που πρέπει να κάνω”».

Η πρώτη φορά που η ποπ σταρ μίλησε για τη μητέρα της

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τη σκληρή συμπεριφορά της μητέρας της. Στo ντοκιμαντέρ «Halftime» του Netflix, η παγκόσμια σούπερ σταρ είχε περιγράψει τις άσχημες σχέσεις που είχε με τη μητέρα της, Γουαδελούπη, όταν ήταν μικρή, αναφέροντας τα εξής: «Μεγαλώνοντας, ήμουν περικυκλωμένη από δυνατές, ισχυρές, σκληρές γυναίκες. Η μαμά μου, η γιαγιά μου και η θεία μου. Έκαναν κουμάντο, αυτό ήταν. Ήταν αρχηγοί. Η μαμά μου είναι περίπλοκος άνθρωπος με πολλά απωθημένα. Η γενιά της έλεγε “θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και θα σε φροντίζει σε όλη τη ζωή σου”. Και είχε πολύ μεγαλύτερα όνειρα, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήθελε να γίνουμε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα για τίποτα. Έκανε ό,τι πρέπει για να επιβιώσει και την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Μας “χτυπούσε” συνεχώς».

Η μητέρα της εμφανίζεται επίσης στο ντοκιμαντέρ και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ, αλλά και τις δύο αδελφές της, Λέσλι και Λίντα, λέγοντας πως η Τζένιφερ τη δυσκόλεψε πάρα πολύ και ότι τσακωνόντουσαν συνέχεια. Ωστόσο, όπως αναφέρει στη συνέχεια χαίρεται που έκανε σκληρή και την κόρη της, γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται σε αυτόν τον χώρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζένιφερ Λόπεζ,tzenifer lopez