Οι μεγάλοι νικητές των Grammys 2021 – Ποιος καλλιτέχνης έσπασε τα κοντέρ των βραβείων

12:03 15/3/2021 - Πηγή: iPop

Τα 63α βραβεία Grammy για το 2021 ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με παρουσιαστή τον Trevor Noah στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες. Οι μεγάλοι νικητές των Grammys 2021 ήταν πολλοί και επιπλέον ήταν και κάποιοι που σάρωσαν όπως η Beyonce! Φυσικά όπως και όλα, η χθεσινή βραδιά απονομής ήταν φυσικά πολύ διαφορετική με την πανδημία και φυσικά χωρίς την παρουσία κοινού.

Οι μεγάλοι νικητές των Grammys 2021

Η Beyonce έσπασε κάθε ρεκόρ αποσπώντας 28 βραβεία στο σύνολο και έτσι

έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του μουσικού θεσμού. Αντίστοιχα η Taylor Swift έγινε η πρώτη που κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς τρεις φορές.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στη μουσική βραδιά υπήρξε και ένα αφιέρωμα στους καλλιτέχνες της μουσικής που έφυγαν από τη ζωή τη χρονιά που πέρασε. Ο Lionel Richie ερμήνευσε την επιτυχία «Lady» του Kenny Rogers και ερμηνεύτηκαν και ακόμα πολλά τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή.

Το βραβείο Grammy για το Τραγούδι της Χρονιάς κέρδισε η R&B καλλιτέχνιδα H.E.R με το «I Can’t Breathe», το οποίο σχετίζεται με τον τερματισμό των φυλετικών διακρίσεων και της αστυνομικής βίας με αφορμή τη δολοφονία του George Floyd την Άνοιξη του 2020.

Το βραβείο για την καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα απονεμήθηκε στη ράπερ Megan Thee Stallion.

Το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς πήρε η Taylor Swift με το “Folklore”Το βραβείο για την ηχογράφηση της χρονιάς απονεμήθηκε στη Billie Eilish για το “Everything I Wanted”Για το τραγούδι της χρονιάς βραβεύτηκε το “I Can’t Breathe” των Dernst Emile II, H.E.R. & Tiara Thomas (H.E.R.)Για το καλύτερο act στην κατηγορία R&B βραβεύτηκε το “Black Parade” της BeyoncéΚαλύτερο ραπ τραγούδι βραβεύτηκε το “Savage” των Beyoncé, Shawn Carter, Brittany Hazzard, Derrick Milano, Terius Nash, Megan Pete, Bobby Session Jr., Jordan Kyle Lanier Thorpe & Anthony White (Megan Thee Stallion feat. Beyoncé)Βραβείο για το καλύτερο pop σόλο απονεμήθηκε στον Harry Styles για το “Watermelon Sugar”Για το καλύτερο ροκ άλμπουμ βραβεύτηκε το The New Abnormal των The StrokesΤο βραβείο για το καλύτερο ροκ τραγούδι απονεμήθηκε στη Brittany Howard για το “Stay High”Ως καλύτερο ραπ άλμπουμ βραβεύτηκε King’s Disease του NasΩς καλύτερο ντουέτο / συγκρότημα βραβεύτηκαν οι Lady Gaga και Ariana Grande για το “Rain on Me”Το βραβείο για το καλύτερο μουσικό βίντεο πήρε η Beyoncé για το “Brown Skin Girl”

Αυτοί ήταν οι μεγάλοι νικητές των Grammys 2021.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Οι μεγάλοι νικητές των Grammys 2021 – Ποιος καλλιτέχνης έσπασε τα κοντέρ των βραβείων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα