Ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν το iOS 14;

17:31 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Κανένα τηλέφωνο που υποστηρίζει το iOS 13 δεν θα σταματήσει να δέχεται updates, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για το iOS 14.

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα το νέο λειτουργικό της σύστημα για κινητές συσκευές και όλοι οι χρήστες παλαιότερων iPhone ανυπομονούν να μάθουν εάν οι συσκευές τους θα υποστηρίζουν το update.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής απ’ τα διεθνή ΜΜΕ, το iOS 14 θα υποστηρίζεται απ΄όλες τις συσκευές που έχουν τώρα iOS 13. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχεις iPhone 6s και μεταγενέστερο μοντέλο, θα μπορείς να κάνεις κανονικά την ενημέρωση του λογισμικού.

Το νέο λογισμικό φαίνεται πως θα είναι συμβατό ακόμα και με το iPhone SE, προκειμένου να μείνουν ικανοποιημένοι ακόμα και οι κάτοχοι παλαιότερων συσκευών.

Ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν το iOS 14:iPhone 11 ProiPhone 11 Pro MaxiPhone 11iPhone XSiPhone XS MaxiPhone XRiPhone XiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6siPhone 6s PlusiPhone SEiPod touch (7th generation)

Φυσικά, συμβατά θα είναι και τα iPhones που θα κυκλοφορήσουν το 2020, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης το iPhone SE 2 αλλά και το iPhone 9.

Αν έχεις iPhone 5s ή 6, αυτά τα νέα σε ενδιαφέρουν!

Σχετικά με το iPadOS, τα νέα είναι δυσάρεστα, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως το iPad mini 4 και το iPad Air 2 δεν θα είναι συμβατά με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple.

Οι συμβατές συσκευές iPad:12.9-inch iPad Pro11-inch iPad Pro10.5-inch iPad Pro9.7-inch iPad ProiPad (7th generation)iPad (6th generation)iPad (5th generation)iPad mini (5th generation)iPad Air (3rd generation)Δες ακόμα:

Έτσι θα φτιάξεις Memoji στο iOS 13

Το άρθρο Ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν το iOS 14; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα