Τα φυσικά μαλλιά των celebrities θέλεις σίγουρα να τα δεις! | Photos

09:50 5/7/2019 - Πηγή: iPop

Πολλές είναι οι γυναίκες που δεν κρατάνε το φυσικό χρώμα ή ακόμη και σχήμα των μαλλιών τους (μήπως είναι οι περισσότερες;;). Τα φυσικά μαλλιά των celebrities που σίγουρα θέλεις να δεις!

Οι διάσημες αλλάζουν συχνά πυκνά τα μαλλιά τους και ορισμένες από αυτές έχουν τολμήσει πραγματικά μεγάλες αλλαγές. Τόσο μεγάλες που… έχουμε ξεχάσει τα φυσικά μαλλιά των celebrities κι έχουμε ξεχάσει το πώς ξεκίνησαν.

Από χρώμα στα μαλλιά, ίσια, σγουρά μέχρι περίεργα κουρέματα, η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει αρκετά. Και η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις η αλλαγή είναι θεαματική!

 Τα
φυσικά μαλλιά των celebrities που θα σε εκπλήξουν

Nicole Kidman είναι κοκκινομάλλα αλλά προτιμά το πλατινέ ξανθό και ίσιο μαλλί που τόσο πολύ εμείς έχουμε συνηθίσει!

H Kerry Washington είχε μαλλιά… αφάνα αλλά συνήθως τη βλέπουμε με ίσια μαλλιά. Αλήθεια, πόση ώρα χρειάζεται για να ισιώσει αυτό το μαλλί;;;

H Katy Perry ήταν καταστόξανθη και τελικά αποφάσισε να βάψεις τα μαλλιά της μαύρα, ροζ και ό,τι άλλο χρώμα έχεις φανταστεί για να καταλήξει τελικά σε αυτό το ξανθό pixie look.

Η Zooey Deschanel είναι ξανθιά αλλά νιώθει καλύτερα με το σκούρο καστανό. Δεκτό κι αυτό, άλλωστε της πηγαίνει πολύ!

Η Lindsay Lohan μπορεί να έχει επιστρέψει πίσω στο φυσικό, κόκκινο χρώμα των μαλλιών της αλλά είναι ξανθιά για πολλά χρόνια. Εμείς ψηφίζουμε κόκκινο, εσύ;;

Η Jennifer Aniston είναι γνωστή για τις έντονες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά της αλλά το φυσικό της χρώμα είναι το καστανό!

Η Ariana Grande έφερε την αλογοουρά στη μόδα αλλά σπάνια τη βλέπουμε με το σγουρό της μαλλί, το οποίο είναι και το φυσικό της!

Δυσκολευόμαστε να φανταστούμε τη Gwen Stefani χωρίς το ξανθό πλατινέ αλλά το φυσικό της και πριν πολλά, πολλά χρόνια ήταν μελαχρινή!

Η Kate Hudson είχε κοντό, αγορέ μαλλιά και τελικά αποφάσισε να υιοθετήσει και να κρατήσει το ξανθό με κυματιστές μπούκλες!

H Emma Stone παραδέχεται πως νιώθει πιο άνετα με το κόκκινο παρά με το ξανθό με το οποίο γεννήθηκε!

Το άρθρο Τα φυσικά μαλλιά των celebrities θέλεις σίγουρα να τα δεις! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα