Sunkissed: 4+1 προϊόντα και tips για ηλιοκαμένη επιδερμίδα

To sunkissed μακιγιάζ είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο ένα πουδρένιο bronzer, με τη σωστή τεχνική και τοποθετώντας με ακρίβεια στα σημεία του προσώπου, είμαστε λες και μας έχει “φιλήσει” ο ήλιος! Που αυτός είναι και ο σκοπός, να αποκτήσουμε φυσική και λαμπερή εμφάνιση!

Υπάρχουν κάποια tips για να πετύχουμε ένα flawless look που θα ακτινοβολεί υγεία!

Πως θα πετύχεις εύκολα και γρήγορα το “sunkissed look”;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

#Foundation:

Διάλεξε ένα foundation που ταιριάζει πολύ με τον τόνο του δέρματός σου για να εξομαλύνεις την ερυθρότητα που προκαλείται από τον ήλιο. Να αποφεύγεις γενικά το καλοκαίρι την έντονη κάλυψη χρησιμοποιώντας  μια ελαφριά φόρμουλα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

CHARLOTTE TILBURY – Airbrush Flawless Foundation

#Ρουζ:

Προτίμησε τις ροδακινί ή κοραλί αποχρώσεις για ένα φυσικό αποτέλεσμα που συμπληρώνει τους ζεστούς τόνους της ηλιοκαμένης επιδερμίδας και παραπέμπει στα φανταστικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος!

SEVENTEEN – Pearl Blush Powder (απόχρωση 10)

#Σκιά ματιών:

Κινήσου σε ουδέτερους τόνους, όπως ζεστό καφέ, χρυσό και μπρονζέ για ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα στα μάτια. Κάνε δηλαδή το “golden hour make up look” που τρεντάρει παντού!

MAYBELLINE – NUDES OF NEW YORK EYESHADOW PALETTE

#Κραγιόν:

Επίλεξε nude ή ανοιχτές ροζ αποχρώσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τα σκούρα ή έντονα χρώματα αλλά να έχεις στο νου ότι τα glossy lips είναι ιδανικά!

Kiko Milano – 3D Hydra Lipgloss (20 chestnut)

#Highlighter:

Χρησιμοποίησε ένα διακριτικό highlighter σε τόνους της σαμπάνιας στα ψηλά σημεία του προσώπου για εκθαμβωτική λάμψη.

DIOR – DIOR FOREVER COUTURE LUMINIZER HIGHLIGHTER – INTENSE HIGHLIGHTING POWDER (01 Nude Glow)

Φυσικά για να στρώσει καλά το μακιγιάζ και να έχει διάρκεια μην ξεχνάς να ενυδατώσεις το δέρμα σου και να χρησιμοποιήσεις ένα primer για να μείνει σταθερό το make up look για πολλές ώρες και να αντέξει στη ζέστη! Για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο highlighter και στο ντεκολτέ!

Μια ματιά ακόμα:

Ombre concealer trend: Το viral trick για φωτεινό βλέμμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα