«Έγραφαν ότι ήμουν μαζί με τη Ναταλία Γερμανού για να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της»

Ο Πέτρος Ίμβριος και η Ναταλία Γερμανού ανέβηκαν τα σκαλιά της το 1998 με κουμπάρα την Άννα Βίσση.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, όμως μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου,  ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με την παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πως είχε γραφτεί ότι ίδιος είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το όνομά της για να γίνει γνωστός.

Όσα δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος στην κάμερα του Alpha

«Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού,

ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν γνωστός ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά  ο Πέτρος Ίμβριος.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος  αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε στην επαγγελματική του διαδρομή: «Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισα στην πορεία μου ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου πριν από ενάμιση χρόνο. Εγώ έπρεπε κανονικά από Δευτέρα ως Παρασκευή να είμαι στο μαγαζί που ήμουν».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε: θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης; Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα, εγώ πλήττω και μόνο που το ακούω.

Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρωτούσα: στο τζάκι τα πετάς; Και μου έλεγε: μου τα ζητάει ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Λαγούτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν κρύβει πια τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – «Μετά έρχονται τα χειρότερα»

Ειρήνη Κολιδά για Αγγελόπουλο – Βαμβακούση: «Αν ήξερα ότι δεν ήθελαν να μιλήσουμε για εγκυμοσύνη, δεν θα το έκανα»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν ήθελε την εκπομπή μας στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα