Για όλα φταίει η Wednesday Addams- Οι τάσεις που επανήλθαν δυναμικά στη μόδα

To gothic style επιστρέφει και για όλα ευθύνεται η Wednesday Addams και οι στιλιστικές της επιλογές στη σειρά του Netflix. To brand Adeam λάνσαρε μια εκπληκτική κολεξιόν που μας θυμίζει πολύ την αγαπημένη πρωταγωνίστρια και είναι σίγουρα κομμάτια που θα φόραγε και η ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Wednesday

Netflix (@wednesdaynetflix)

Η επιστροφή του Gothic Style

H gothic μόδα άρχισε να εμφανίζεται προς το τέλος της Punk, στη δεκαετία του 70 και στο ξεκίνημα των 80s. Αυτή την περίοδο καλλιτέχνες όπως οι The Cure, Souxie, Banshees δημιούργησαν ένα νέο ρεύμα και η gothic μόδα άρχισε να αποκτάει ολοένα και περισσότερους fans.

Mε την άφιξη της νέας σειράς του Netflix, Wednesday, η gothic μόδα επέστρεψε και πλέον υιοθετείται από πολύ κόσμο.

Το brand Adeam μας δίνει μια ιδέα για το τι κομμάτια αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Δαντέλες, πουκάμισα και τοπς με ψηλό γιακά, δερμάτινα κομμάτια, μαύρα και λευκά σύνολα, γάντια και έντονο μακιγιάζ σε χείλη και μάτια, είναι μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις.

Πρόσθεσε μερικά κοσμήματα και αξεσουάρ στο look σου, όπως ear cuffs, septum piercing hoops, τσόκερ και statement σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη. Tα δερμάτινα λουριά, οι τιράντες, οι γραβάτες, οι κορσέδες είναι μερικά ακόμα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το gothic section της ντουλάπας σου.

Το μαύρο μίντι φόρεμα του οίκου Adeam κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι σίγουρα ένα κομμάτι με gothic και 80s επιρροές που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

Μας θυμίζει άλλωστε αρκετά και αυτό που φόρεσε η Wednesday στο πάρτι του σχολείου της. To υπέροχο φόρεμα της ηθοποιού ήταν από το brand Alaïa και μέσα σε λίγο καιρό έγινε viral.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

© John Lamparski/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Δερμάτινο Crop Jacket: 5 τρόποι για να το φορέσεις- Η πιο γνωστή Tik Toker μας δείχνει τον τρόπο

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα