Nicole Kidman-Keith Urban: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για τις κόρες τους

15:09 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Nicole Kidman είχε στο πλευρό της τις κόρες της Sunday Rose, 15 ετών, και Faith Margaret, 13 ετών, στη λαμπερή τελετή απονομής του βραβείο AFI Lifetime Achievement Award.

Η 56χρονη σταρ του κινηματογράφου έχει αποκτήσει τη

Sunday και τη Faith με τον σύζυγό της, σουπερστάρ της country, Keith Urban, ο οποίος ήταν επίσης στο πλευρό της Nicole στη λαμπερή εκδήλωση.

Breaking: Nicole Kidman and Keith Urban’s daughters Sunday, 15, and Faith, 13, make rare red carpet appearance as their mother receives AFI Life Achievement Award in LA https://t.co/CSnlUirOhc #achievement #AFI #appearance pic.twitter.com/BDxDOeJBtt

— WhatsNew2Day (@whatsn2day) April 28, 2024

Η Faith και η Sunday έλαμπαν από υπερηφάνεια καθώς στέκονταν δίπλα στη μητέρα τους, η οποία ήταν ντυμένη με ένα λαμπερό χρυσό φόρεμα Balenciaga για την εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

Και οι δύο έφηβες παρευρέθησαν στο γκαλά φορώντας φορέματα της Monique Lhullier, σύμφωνα με δημοσίευμα του WWD.

Nicole Kidman arrives at her AFI Life Achievement Tribute in Los Angeles pic.twitter.com/bjIlYsYAMT

— The Hollywood Reporter (@THR) April 28, 2024

Keith Urban and Nicole Kidman arrive at the 49th AFI Life Achievement Award Gala Tribute Celebrating Nicole Kidman at Dolby Theatre in Hollywood, California.

More #GettyVideo #NicoleKidman #AFILife @KeithUrban @AmericanFilm David Tolleyhttps://t.co/lmJom3fYMD pic.twitter.com/6T3fd98Dpb

— Getty Images Entertainment (@GettyVIP) April 28, 2024

“Βαθιά συγκινημένη από όλη την υποστήριξη σε όλο τον κόσμο που βλέπω και ακούω”, έγραψε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία από τη σκηνή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

“Σας ευχαριστώ όλους σας και το American Film Institute που με συμπεριέλαβε σε αυτή την επιφανή ομάδα τιμώμενων – τώρα ας διασκεδάσουμε!‘ πρόσθεσε η Kidman.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith Urban (@keithurban)

Η βραβευμένη με Όσκαρ συνοδευόταν στο κόκκινο χαλί από τον σύζυγό της Keith Urban, ο οποίος επίσης απέτισε φόρο τιμής στη σύζυγό του στο Instagram.

“Κοριτσάκι μου, είμαι τόσο περήφανος για σένα, και όσο κι αν θα μπορούσα να ακουστώ σαν προκατειλημμένος σύζυγος, θα αφήσω τον κατάλογο των προηγούμενων τιμώμενων να μιλήσει για μένα”, πρόσθεσε ο 56χρονος Urban. “Τι λίστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα