Αμβούργο: Μπασιλασβίλι κόντρα σε… Καράτσεφ στην πρεμιέρα! (draw)

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι θα αντιμετωπίσει τον Ασλάν Καράτσεφ στο πλαίσιο του 1ου γύρου στο 250άρι τουρνουά του Αμβούργου όπως προέκυψε από την κλήρωση του Σαββάτου. 

Ίσως πριν από μερικές ημέρες η συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην “συγκινούσε” κανέναν, ωστόσο τα τελευταία 24ώρα οι δύο παίκτες έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” της Διεθνούς Υπηρεσίας Ακεραιότητας (ΙΤΙΑ) για στημένα παιχνίδια. 

Αυτό από μόνο του κάνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση…ιδιαίτερη αν και μπορεί και να μην σημαίνει και τίποτα.

Ωστόσο, σίγουρα θα τραβήξει αρκετά βλέμματα. 

Απαιτητική κλήρωση για Αλκαράθ

Στο Νο1 του ταμπλό βρίσκεται ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει στον 1ο γύρο κόντρα στον Γερμανό και Νο261 του κόσμου, Νίκολα Κουν, όμως από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει είτε τον φιναλίστ του Μπάσταντ, τον φορμαρισμένο Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάεζ, είτε τον επικίνδυνο στο χώμα Φίλιπ Κραΐονοβιτς. 

Πιθανός αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι λογικά ο κάτοχος του τίτλου Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ενώ στα ημιτελικά ο Αλκαράθ έχει μπροστά του μια τετράδα δυνατών στο χώμα αντιπάλων, όπως οι Άλεξ Μόλτσαν, Λάσλο Τζέρε, Μπόρνα Τσόριτς και Τάλον Χρίκσπουρ.

Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και τον Δανό Χόλγκερ Ρουν, ωστόσο το 0-5 των τελευταίων εβδομάδων μάλλον τον αφήνει εκτός των φαβορί, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό υπάρχουν αρκετά δυνατά ονόματα όπως αυτά των Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φεντερίκο Σερούντολο, ενώ από κοντά είναι και ο Ιταλός Λορέντσο Μουζέτι ο οποίος μπορεί να κάνει ζημιές στη χωμάτινη επιφάνεια. 

Στο Νο2 είναι ο Ρούμπλεφ, ο οποίος στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον… αδιάφορο στο χώμα Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να βρει τον φιναλίστ του Μπάσταντ Φεντερίκο Σερούντολο.

Πιθανοί αντίπαλοι στους “8” είναι οι Αργεντίνοι Σβάρτσμαν και Κόρια, ενώ στον ημιτελικό λογικά και πάντα σε περίπτωση πρόκρισης ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Φοκίνα. 

ATP 250 HAMBURG EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αμβούργο: Μπασιλασβίλι κόντρα σε… Καράτσεφ στην πρεμιέρα! (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα